search

Akademikliniken Skincare
Pure Retin Oil

Akademikliniken Skincare Pure Retin Oil
1 489 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Akademikliniken Skincare Pure Retin Oil är en intensivbehandlande och kraftfull A-vitaminolja som är förstärkt med bio-retinol, hexyl- resorcinol och lakritsrot som verkar stimulerande på hudens cellförnyelse samt reducerar tecken på förtida hudådran… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Akademikliniken Skincare Pure Retin Oil

Akademikliniken Skincare Pure Retin Oil är en intensivbehandlande och kraftfull A-vitaminolja som är förstärkt med bio-retinol, hexyl- resorcinol och lakritsrot som verkar stimulerande på hudens cellförnyelse samt reducerar tecken på förtida hudådrande, vårdar solskador och verkar utjämnande. Lättabsorberade och välgörande oljor från bland annat mandel, squalane och jojoba ger näring och balanserar hudens fuktnivåer samt gör den extra mjuk och len.

Denna djupverkande olja passar även utmärkt för att behandla problemhud samt för att minimera orenheter och förstorade porer. Kan användas som den är alternativt som en booster i ett serum/mjukgörare.

Innehåll: 30 ml

Användning

Nattbehandling. Applicera 3-5 droppar på rengjord och lätt fuktad hud, gärna efter ett fuktgivande serum. Alternativt mixas någon droppe ner i ett serum eller mjukgörare innan applicering. Under dagtid bör du alltid använda ett solskydd med Spf 30 eller högre.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller