search

Colorista
Washout #Peachhair

Colorista Washout Peachhair
99 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Matcha ditt hår efter din personlighet! Colorista är en innovativ hårfärgsserie som finns i olika varianter och i mängder med spännande färger för att du ska kunna skräddarsy färg och varaktighet efter önskemål och stil. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Colorista Washout #Peachhair

Matcha ditt hår efter din personlighet! Colorista är en innovativ hårfärgsserie som finns i olika varianter och i mängder med spännande färger för att du ska kunna skräddarsy färg och varaktighet efter önskemål och stil.

Colorista Washout är en intensinvtoning som försvinner helt efter några tvättar. Perfekt om man vill kunn variera sin look och inte binda upp sig med en permanent hårfärg. Colorista Washout håller mellan 4-10 tvättar men kan sitta både kortare och längre beroende på hårkvalité. Färgen mattas gradvist av efter varje tvätt.

  • Intensivtoning som tvättas ur efter hand
  • Passar för blont/blekt hår, ombre eller hår med ljusa slingor
  • Går att kombinera med andra färger ur Washout-serien

Innehåll: 75 ml

Användning

Tvätta och torka håret innan applicering. Kom ihåg att använda de medföljande skyddshandskarna. Låt färgen verka 15-20 minuter, skölj sedan ur.

Vill du att färgen ska tvättas ur snabbare kan du ta hjälp av Colorista Fader Shampoo för att påskynda processen. Om du har väldigt poröst hår (t.ex väldigt kemiskt behandlat/skadat/sprött) kan färgen sitta i längre.

Läs igenom den medföljande bruksanvisningen noga innan du använder produkten.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Colorista Washout #Peachhair

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Fin tillfällig färg
2017-04-28 av: Catharina (ålder: 25-34)
Väldigt mysig, vårig och söt nyans på persikofärgen.
Den är lätt applicerad och fläckar inte av sig på händer och naglar om du inte använder handskar (som jag aldrig gör).
Färgen luktar gott och håret känns mjukt och gosigt efteråt.

Dock är flaskan väldigt liten, så har du mycket hår lär du få köpa på dig en del flaskor. Färgen håller inte speciellt bra, men det kan man ju inte förvänta sig utav en färg som ska hålla 2-3 tvättar heller.
En sak som kan vara bra att tänka på är vilken utgångspunkt du har med håret. Jag har grått/silver färgat hår, så det är en väldigt kall nyans på det.
Färgen blev mer pastellrosa än persika på mitt hår, då det inte är mycket varma toner i färgen. Så har du en kall nyans på håret får du överväga allt lägga i lite orange eller gul färg i toningen eller på ditt hår innan.
Rekommenderas till: Den som är lite uttråkad men inte vill ändra sitt blonda hår permanent.