search

Elemis
Absolute Eye Mask

Elemis Absolute Eye Mask
485 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Denna närande och återfuktande mask är specifikt utvecklad för att vårda och stärka den känsliga huden i området kring ögonen. Med en kraftfull formula baserad på extrakt från ros och mimosa, i kombination med blåklintsextrakt och kameliaolja verkar … Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Elemis Absolute Eye Mask

Denna närande och återfuktande mask är specifikt utvecklad för att vårda och stärka den känsliga huden i området kring ögonen. Med en kraftfull formula baserad på extrakt från ros och mimosa, i kombination med blåklintsextrakt och kameliaolja verkar Elemis Absolute Eye Mask för att återfukta och mjukgöra huden och reducera uppkomsten och synligheten av trötthetstecken och torrhetslinjer. Lämnar ögonkonturen återfuktad och fräsch!

Innehåll: 30 ml

Nyckelingredienser
  • Osmanthus - En sällsynt och dyrbar ingrediens som har både balanserande och uppstramande egenskaper.
  • Majs - Med ett högt innehåll av antioxidanter har majs traditionellt använts för att reducera trötthetstecken i området runt ögonen.
  • Kamomill - Känt för sina avslappnande och antiinflammatoriska egenskaper.
Användning

På rengjord hud: applicera masken försiktigt på ögonkonturen med hjälp av fingertopparna. Låt verka 10 minuter och avlägsna därefter med fuktiga bomullsrondeller. Använd två gånger i veckan. OBS! Kan ge en svagt pirrande känsla i huden vid applikation.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Elemis Absolute Eye Mask

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Bra ögonmask men kort hållbarhet
2018-10-17 av: Jenny (ålder: 35-44)
Idag är det otroligt populärt med ögonmasker (ofta i gelform) man slänger på sig lite snabbt när man behöver pigga upp sig. Jag hade en tid i mitt liv när jag använde mycket från Elemis. Vissa produkter har varit toppen, andra mindre bra. Den här slängde jag nyligen då Elemis generellt sett har rätt kort hållbarhet. Jag använde en ögonmask som gått ut alltså. Då Elemis är ett väldigt bra märke som innehåller ingredienser som verkar så fick det effekter. Jag var nöjd med ögonmasken som är ett bra alternativ till att pigga upp och vårda området istället för alla pads som man enkelt lägger under ögonen nu. De är verkligen bra på sitt sätt men den här ögonmasken verkar långsiktigt på djupet. Var därför noga med att anteckna när du öppnar produkten. Ofta har man produkter längre än man tror. Jag fick en viss svullnad när jag använde denna ögonmask efter den gått ut. Köper du Elemis så ska du använda märket rätt flitigt och inte som jag ha flera andra märken på gång samtidigt. En toppenbra ögonmask som kändes skön och lätt. Jag provade att sova med den. Inte att rekommendera med någon ögonmask om det Inte är till för natten. Det kryper lätt upp mot ögonlocket som får ödem på morgonen. Annars tror jag Elemis oförtjänt inte slagit igenom ordentligt i Sverige. Jag presenterades för märket första gången för många många år sedan av en hudterapeut som jobbar på en av Elevens fysiska butiker. Hon är toppen och så att märket länge sålts enbart på lyxkryssare och liknande. Jag har efter det hunnit prova en hel del av Elemis hudvård. Ett minus för kort hållbarhet vilket samtidigt kan ses som ett plus, att det inte innehåller massa konserveringsmedel.
Rekommenderas till: Den som vill ha en riktig ögonmask som verkar på djupet, långsiktigt. Inte bara för stunden.