search

FOREO
ESPADA Pink

FOREO ESPADA Pink
FOREO ESPADA PinkFOREO ESPADA PinkFOREO ESPADA PinkFOREO ESPADA Pink
1 399 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
FOREO presenterar ESPADA™, ett revolutionerande verktyg när det kommer till att tackla blemmor och acne. ESPADA™ använder sig utav blått LED-ljus som tillsammans med vibrerande T-Sonic™-teknologi angriper finnar med otrolig precisio… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

FOREO ESPADA Pink

FOREO presenterar ESPADA™, ett revolutionerande verktyg när det kommer till att tackla blemmor och acne. ESPADA™ använder sig utav blått LED-ljus som tillsammans med vibrerande T-Sonic™-teknologi angriper finnar med otrolig precision och hjälper till att förebygga acne/blemmor/pormaskar vid källan för en klarare och fräschare hud, med en behandling som går effektivt och snabbt utan att orsaka onödig irritation på huden i processen.

Terapi genom blått LED-ljus innebär att energin från ljuset tar sig ned i porerna och verkar bakteriedödande på Propionibacterium Acnes, den specifika bakterien som orsakar acne. Kombinationen med ESPADA's unika T-Sonic™-pulseringar hjälper LED-ljuset att ta sig djupare ned i huden för en förstärkt effekt. Behandlingen är helt smärtfri och enkel att utföra.

Den övre delen av ESPADA™ är täckt med en bakterieresistent silikon, vilket förebygger spridningen av aknebakterier samtidigt som den är skonsam mot känsliga områden. Den är bekväm att hålla och har ett snabbtorkande, icke-poröst yttre just för att förhindra bakterietillväxt.

  • Framtagen för att förebygga- och reducera acne/blemmor/orenheter
  • Skonsam & effektic
  • Kombinerar blått LED-ljus och T-Sonic™-pulseringar för maximal effekt
  • Bakteriedödande
  • Smidig och lätt att använda
  • 2 års garanti
  • 10 års kvalitetsgaranti

Användning

Rengör ansiktet från makeup och orenheter. ESPADA's blåa LED-ljus är gör sig mest effektivt på rengjord och torr hud. Pressa ned knappen för att starta produkten och rikta den mot problemområdet, sikta med den lilla röda lampan.

LED-ljuset och T-Sonic™-pulseringar aktiveras när produkten kommer i kontakt med huden. Håll apparaten över problemområdet under 30 sekunder. Efter att timern har indikerat att det gått 30 sekunder, repetera upp till 4 gånger eller flytta apparaten till ett nytt området som du vill ta hand om.

Under/efter användning kan du uppleva att huden känns varm, och det kan uppstå en temporär rodnad inom 24 timmar. Även temporär förändring i hudtonen kan uppkomma, skulle det hålla i sig i längre än 24 timmar, sluta använda din ESPADA™

Notera att trots kliniska studier så skiljer sig resultatet från person till person.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

FOREO ESPADA Pink

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Foreo. Hjälper mot acne.
2018-03-09 av: Sonja O
Har nu testat denna nya produkt och märkte direkt att den lugnar ner huden som är inflammerad och irriterad.
Torkar ut finnarna och bör användas relativt mycket på problemområden om det ska bli något resultat.
Inte lika bra som den jag köpte hos eleven för flera år sedan, då jag köpte Sussar, en med blått ljus och en med rött ljus. De kostade mycket mer, men har man mycket besvär är det värt att prova om man har råd.
Rekommenderas till: Till alla med dålig hy. Torkar ut och lugnar.