search

FOREO
LUNA Mini 2 Rengöringborste, Sunflower Yellow

FOREO LUNA Mini 2 Sunflower Yellow
FOREO LUNA Mini 2 Sunflower YellowFOREO LUNA Mini 2 Sunflower YellowFOREO LUNA Mini 2 Sunflower YellowFOREO LUNA Mini 2 Sunflower YellowFOREO LUNA Mini 2 Sunflower YellowFOREO LUNA Mini 2 Sunflower Yellow
1 295 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
LUNA™ mini 2 är en praktisk, effektiv och kompakt rengöringsborste som är lätt att ta med på resan. Rengöringsprodukten har pulseringar som är ger en förbättrad ansiktsrengöringsborste med åtta justerbara lägen som garanterar en specialanpassad… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

FOREO LUNA Mini 2 Rengöringborste, Sunflower Yellow

LUNA™ mini 2 är en praktisk, effektiv och kompakt rengöringsborste som är lätt att ta med på resan. Rengöringsprodukten har pulseringar som är ger en förbättrad ansiktsrengöringsborste med åtta justerbara lägen som garanterar en specialanpassad rengöringsupplevelse. Allt du behöver är 1 minut två gånger om dagen för ett fräscht utseende och en hud som känns jämnare.

Dess teknologi erbjuder en djup men skonsam rengöring som effektivt tar bort döda hudceller och framhäver en jämnare, finare hudton med massor av lyster! Vid regelbunden användning hjälper den även din hud att reducera och förebygga ålderstecken, för att ge din hud ett mer ungdomligt utseende. Den tar enkelt bort orenheter, smuts, överflöd av olja och makeup-rester, mer noggrant än när du endast rengör med händerna. Den hjälper även till att öka blodcirkulationen i din hud vilket omedelbart gör din hud naturligt strålande.

Specifikationer

  • Färg: Stark gul.
  • Storlek mini.
  • Rengöringsborsten är helt vattentät och håller i 300 användningar per laddning.
  • Den uppdaterade ansiktsborsten med 3 rengöringszoner passar samtliga hudtyper.
  • Material av mjukt silikon.
  • Den ultrahygieniska silikonborsten är 35 gånger mer hygienisk än nylonborstar.

Användning

Steg 1: Applicera din vanliga rengöringsprodukt.

Steg 2: Blöt LUNA™ 2 och aktivera rengöringsläget.

Steg 3: Massera in rengöringen i ansiktet med LUNA™ 2 i rengöringsläget under 1 minut.

Steg 4: Tvätta av och torka ansiktet och applicera valfri hudvårdsprodukt.

Steg 5: Aktivera anti-aging-läget på LUNA™ 2. Håll anti-aging-ytan på borsten i 1 minut mot de områden där rynkorna ofta uppträder.

Upprepa steg 2: Svep produkten återigen över kinderna. Tryck sedan på knappen igen för att stänga av apparaten, och skölj ansiktet. Denna rutin bör ta 1 minut.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

FOREO LUNA Mini 2 Rengöringborste, Sunflower Yellow

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Hög kvalitet
2018-11-01 av: Nadine N (ålder: 25-34)
Bra kvalitet, lätt att använda. Jag älskar att det är tillverkat av kisel, att den inte irriterar min känsliga hud. Jag känner mig att min ansiktsolja absorberar mycket bättre efter jag har använt den här borsten.
5/5Väldigt effektiv
2018-10-26 av: Andrea S (ålder: 25-34)
Den snyggaste borsten någonsin som gör jobbet. Det går överallt med mig nu. Mjuk och effektiv. Jag använder min egen ansiktsrengörare med den men jag planerar att få en från den här tillverkaren eftersom jag blir ett fan av deras produkter. Min hud är så slät nu.
Rekommenderas till: Alla mina vänner
5/5Jag älskar min luna
2017-12-20 av: Aylin S (ålder: 15-24)
Jag äääääälskar min luna - den har hjälpt mig och min hud är nu mjuk och jämn. Den är precis vad jag behöver + storleken är perfekt!
4/5Värt pengarna
2017-07-24 av: Juni J (ålder: 15-24)
Jag var väldigt tveksam till att spendera pengarna men efter månader av research bestämde jag mig för att köpa den. Och jag är så glad att jag gjorde det! Jag har använt min Luna i nästan fyra månader nu och jag ville vänta med att skriva en recension för att vara helt säker på min sak. Den är fantastisk! Efter att ha haft hudproblem sen jag var tonåring var jag mer än redo för en förändring och Luna var precis vad jag behövde. Nu längtar jag till att få köra min hudvårdsrutin!