Redken
Nature + Science Color Extend Magnetics Conditioner

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 90 kr

209 kr 299 kr

Du sparar 90 kr

209 kr 299 kr

Variant : 250 ml
Passar ihop med
Beskrivning

Redken introducerar Redken Nature + Science som är ett kompromisslöst alternativ till våra kultfavoriter inom hårvård; All Soft, Extreme och Color Extend. Nya Redken Nature + Science är hårvårdsserier av hög kvalitet med av ingredienser av naturligt ursprung som ger mjukhet, styrka och färgintensitet. Redken använder vetenskap för att omvandla naturliga material till effektiva ingredienser till hår. Vi anser en ingrediens vara av naturligt ursprung om den är oändrad från sitt naturliga tillstånd eller har genomgått bearbetning, men fortfarande bevarar mer än 50% av sin molekylära struktur från den ursprungliga växt- eller mineralkällan. Alla serier är veganska vilket innebär att de inte innhåller ingredienser eller biprodukter av animalsk ursptrung. Alla flaskor är tillverkade av 94% återvunnen plast och 6% färgämne.

Natural + Science Extreme Shampoo är ett stärkande schampo med lupinprotein för skadat eller försvagat hår. Rengör skonsamt och lupinproteinet hjälper att stärka försvagade områden. Använd som ett komplett system med Nature + Science Extreme Conditioner. Skaka väl. Applicera i vått hår, löddra till ett skum och skölj. Avsluta med balsam och leave-in-produkter. Skölj omedelbart vid kontakt med ögonen.

Upptäck mer som Nature + Science Color Extend Magnetics Conditioner

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.