Lernberger Stafsing
Silver Shampoo

I lager Fri frakt Redo att skickas
219 kr
219 kr
Variant : 200 ml
Passar ihop med
Lernberger Stafsing
200 ml
Lernberger Stafsing
200 ml
Beskrivning

Blont, vitt och grått hår kräver ofta lite extra jobb för att få behålla en snygg färg i jämförelse med mörkare hårfärger. Ljusa nyanser tenderar att gå mot gult/varma toner efter ett tag, och då är ett riktigt bra silverschampo den bästa kuren.

Silver Shampoo For Blonde Hair från Lernberger Stafsing är ett sulfat- och parabenfritt schampo som med hjälp av intensivt violetta pigment neutraliserar gula toner för att framhäva en vacker, kall nyans. Schampot innehåller även återställande keratin och veteprotein som stärker varje hårstrå och riktar in sig på extra skadade partier för att skydda hårstrukturen.

  • Sulfafritt

  • Parabenfritt

  • Violetta pigment

  • Lernberger Stafsing Supercomplex

Innehåll: 250 ml

Användning

Applicera Silver Shampoo For Blonde Hair i blött hår och massera upp ett lödder. Schamponera gärna två gånger och låt omgång två sitta i i några minuter om du har lite mer att jobba på, alternativt om du schamponerar första gången med ett annat schampo i och med att det sköljs ur snabbt.

Testa dig fram, inget hår är det andra likt och alla behöver olika verkningstid. För att optimera resultatet, avsluta med Lersberger Stafsing SilverConditioner For Blonde Hair.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.