Babor
Skinovage - Calming

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Gåva vid köp
Variant : Cream rich 50 ml
Kampanj

Vid köp av Babor för 599 kr får du nu denna gåva!

Beskrivning

Babor Skinovage Calming Cream Rich är en ansiktskräm med rik textur som ger en avslappnande känsla på huden. Skinovage Calming Cream Rich är framställt med speciellt Intense Calm-extrakt kombinerat med allantoin och panthenol som tillsammans förebygger irritationer, känslan av hud som stramar och stressrelaterad rodnad.

Huden får en lugnare känsla och mer blir motståndskraftig mot stress och hudens naturligt skyddande barriär stärks. Calming Cream är även baserat på forskningsresultat och innehåller en specifik power peptid som ökar hudens regenrationsprocesser för en mjukare och slätare hud.

  • Fri från parfym och färgämnen

  • Passar torr och känslig hy

  • Djupt mjukgörande

  • Förebygger rodnad och irritation

Innehåll: 50 ml

Användning

Applicera i mjuka cirkelrörelser till morgonen och/eller kvällen efter noggrann rengöring av ansiktet. Vi rekommenderar Calming Cream 5.1 om du önskar en lättare kräm.

Artikelnummer: 52492
Ingredienser

Glycerin,Citric Acid,Phenoxyethanol,Caprylic/Capric Triglyceride,Magnesium Sulfate,Squalane,Ethylhexylglycerin,Alcohol,Tocopheryl Acetate,Ascorbic Acid,Ascorbyl Palmitate,Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil,Panthenol,Decyl Oleate,Allantoin,Maltodextrin,Dicaprylyl Ether,Cocoglycerides,Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate,Pantolactone,Magnesium Stearate,Aqua/Water/Eau,Polyglyceryl-3 Diisostearate,Propanediol,cera alba/beeswax/cire de abeille,albatrellus ovinus extract,hydrolyzedroyal jelly protein

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt