Dermalogica
Skin Smoothing Cream

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 100 ml
Beskrivning

Dermalogica Skin Smoothing Cream

Dermalogica Skin Smoothing Cream, en storfavorit hos många sedan långt tillbaka! Denna ansiktscremen är en modiumlätt produkt som hjälper till att återfukta och därmed jämna ut fina torrhetslinjer som de allra flesta utav oss, och hjälper också till med att lindra stramhet. Dermalogica Skin Smoothing Cream är förstärkt med ett vindruvsextrakt som skyddar huden, hyaluronsyra som hjälper till att binda fukten och också eteriska oljor.

Denna underbara cremen hjälper till att upphäva effekten av cellskador orsakade på grund utav fria radikaler, och hjälper också till att förbättra både cirkulationen i huden och hudtonen utanpå. I och med att produkten är utan solskydd, så fungerar den att använda både på morgonen och på kvällen, och kan användas utav alla personer i alla åldrar.

Dermalogica Skin Smoothing Cream har flera aktiva ingredienser i sig, däribland silkeaminosyror som hjälper till att jämna ut och förbättrar hudytans struktur. Gurka i kombination med växterna arnica och malva hjälper till att lugna huden, men också att boosta fukten. Aloe veran som också den är en vanlig ingrediens inom hudvård hjälper till med mycket fukt till huden, som också det hjälper till att förebygga fina torrhetslinjer.

  • Passar normal/torr hy.

Användning

Applicera på rengjord hud både morgon och kväll.

Ingredienser

Artikelnummer: 30702
Ingredienser

Upptäck mer som Skin Smoothing Cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.