Collistar
Natura Two-Phase Micellar Water

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
209 kr
209 kr
Variant : 150 ml
Beskrivning

Two-Phase Micellar Water är ett tvåfasigt micellärt vatten som kombinerar den omslutande, sensoriska effekten av en rengöringsolja, med effektiviteten hos en micellär makeup-remover. Resultatet är snabbt avlägsnad smuts och makeup, inklusive vattenfast. Vattnet är berikat med extrakt från litchifrukt, som bidrar med många fina hudvårdande egenskaper samt en underbar doft.

Two-Phase Micellar Water från Collistar är en fröjd att jobba med, lätt att ha med sig, superb till att använda över hela ansiktet och som ger perfekt rengjord hud i bara ett enda steg.

  • Tvåfasig

  • Passar alla hudtyper

  • Avlägnsar all typ av makeup, även vattenfast

  • Återfuktar

  • Skyddar mot fria radikaler

  • Uppfräschande

Innehåll: 150 ml

Collistar Natura

Collistar's research-team har tagit fram Collistar Natura, en dyrbar och helt unik serie som består av en kombination av natur, banbrytande teknologi och toppmodern forskning. De innovativa produkterna och behandlingarna är formulerade med över 95% naturliga ingredienser som ger näring och fukt till huden med de allra finaste komponenter som naturen har att erbjuda.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.