Babor
Ampoule Gold Edition

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant :
Passar ihop med
Beskrivning

Ett limiterat set från Babor, med 7 ampuller i guld för en fantastisk 7-dagarskur till din hud! 

Innehåller: 

  • 2 x Hydra - En super boost av fukt för alla hudtyper och hudtillstånd, skapar grunden till en välmående hud. Hyaluronsyra tillför fukt och binder fukten i huden med en långvarig effekt. Torrhetslinjer suddas ut och som ett skyddande täcke omsluts huden från att förlora fukt. 
  • 3 x Beauty Rescue - Inriktad på att stärka tre vitala funktioner i huden: den hydrolipidiska barriären, hudens eget immunförsvar och hudens fuktbevarade egenskap. Stimulerar cellförnyelse och ger huden vitalitet och lyster. Perfekt anti-age startkur, då aktiva ingredienser som appliceras efteråt får en ännu bättre effekt.
  • 2 x 3D Firming - En ampull som arbetar utslätande, förbättrar elasticiteten och stärker ansiktets konturer. Rekommenderas mogen hud som önskar jämna ut fina linjer och rynkor.

Artikelnummer: 84096

Upptäck mer som Ampoule Gold Edition

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.