Swiss Clinic
Skin Roller

(10 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 0,5 mm
Beskrivning

Swiss Clinic har tagit fram en hud-roller som anpassar sig perfekt för att hjälpa till att vårda och reducera många av hudens åkommor. Den hjälper hudens cirkulation och även cellförnyelse vilket vid regelbunden användning kan ge fantastiska resultat!

En Skin Roller har 540 små mikronålar som är tillverkade av kirurgiskt stål. Efter några minuters användning skapar den tusentals tunna mikrokanaler vilket ger en din hud en bättre chans att ta åt sig alla näringsämnen från hudvården. När du använder rollern över huden i olika riktningar stimulerar den cellförnyelsen vilket kan ge ökad tillväxt av ny bindväv och hudceller vilket i sin tur kan ge en jämnare och klarare hy.

Använd Skin Roller för:
 • Hudbristningar.

 • Acne-ärr.

 • Rynkor & anti-aging.

 • Kirurgiska ärr.

 • Celluliter.

Storleksguide:

 • Till Ansiktet0.2 mm används främst i ansiktet och runt ögon för att reducera acne, prickar och mindre ärr. Fungerar även för att förebygga rynkor. Denna längd är också ett bra alternativ att använda även på kroppen på känsliga huddelar som fötter, knäveck och ovansidan på handen. Använd inte på ögonlock eller för nära ögonen.

 • Anti-Aging0.5 mm är anpassad för anti-aging och för hudförnyelsen i ansiktet. Längden är framtagen för att reducera rynkor och andra hudproblem som kommer med åldern. Vill du ha en förstärkt effekt använd tillsammans med Swiss Clinics Rejuvinator då den penetrerar huden och ger gelén en bra chans att behandla huden.

 • Till Kroppen1 mm hjälper huden att reducera större ärr, små bristningar och för att vid regelbunden användning främja chanserna till en fastare hud. Denna nål är den längsta vi rekommenderar för hemmabruk och bör användas försiktigt på känslig hud.

Artikelnummer: 61799
Användning

 1. Rengör huden ordentligt inför varje behandling.

 2. Se till att rollern är noggrant rengjord. Vi rekommenderar att du använder Sanitizing Spray för rengöring.

 3. Rulla fram och tillbaka försiktigt med raka rörelser och med ett lagom tryck. Rulla ca 10 gånger åt olika riktningar: vertikalt horisontellt och diagonalt åt båda håll.

 4. En behandling bör pågå i maximalt 5 minuter.

Efter din behandling rekommenderar Swiss Clinics att använda dig av en gel, då är deras Rejuvenating Serum bra med sin svalkande effekt och innehåller också den immunförstärkande aktiva ingrediensen betaglukan. När du använder dig av rollern skapar du förutsättningar för huden att effektivt absorbera alla de ämnen som finns i serumet.

Dina behandlingar utförs i intervaller med en veckas uppehåll emellan. Vecka 1 behandlar du då de önskade området varje dag. Vecka 2 avvaktar du för att huden ska få vila och tid att återuppbygga sig. Vecka 3 börjar du med behandlingen igen som du då utför varje dag. Upprepa processen tills önskat resultat uppnåtts.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt