Elemis
Time For Men Time Defence Eye Reviver

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 15 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

En kliniskt testad ögonkräm speciellt framtagen för män för att reducera synligheten och uppkomsten av fina linjer och boostan hudens fuktnivå i upp till 12 timmar. Kraftfulla ingredienser såsom ginseng, hydroxyproline och akacia som stöttar hudens elasticitet och skyddar mot fria radikaler. Det känsliga ögonpartiet lämnas med en återfuktad och spänstigare känsla.

Huvudingredienser
  • Hydroxyprolin - Är en av fyra aminosyror som huvudkomponenterna i vårt kollagen. Som ingrediens hjälper den till att jämna ut och ge näring till huden.

  • Ginseng - En rot med stimulerande verkan som används inom kinesisk medicin i tusentals år. Det är känt för att förbättra lyster samt vårda torr och stram hud.

  • Acacia - Mimosa absolute extraheras hur blommorna och kvistarna från Acacia Decurrens-trädet. Det har en underbar blommig och delikat doft.

Innehåll: 15 ml

Användning

Klappa försiktigt in en liten mängd runt ögonkonturen och undvik direktkontakt med ögonen.

*Oberoende kliniska studier 2014

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.