Comfort Zone
Sacred Nature Body Butter

Utgått Fri frakt från 199 kr
Gåva vid köp
-35% product.discountbadge
Variant : 220 ml
Kampanj

Vid köp av Comfort Zone för 599 kr får du nu denna gåva!

Beskrivning

Sacred Nature är Comfort Zones ECO-certifierade serie med produkter för både ansikte och kropp: ”Regenerate your skin - regenerate our planet”! Produkterna gör huden hälsosam, frisk och motståndskraftig och samtidigt främjas biologisk mångfald och ett regenerativt jordbruk under produktframtagandet. Upptäck denna klimatpositiva hudvårdsserie!
Sacred Nature Body Butter innehåller Scientific Garden Extract™ vilket har ett mycket högt innehåll av skyddande antioxidanter. Huvudingredienserna i extraktet är myrtenblad, skal från granatäpple och fläderbär. Dessa kommer alla från handplockade italienska ekologiska odlingar, utan närhet till förorenad luft som kan påverka växterna negativt. Myrtenbladen innehåller kraftfulla antioxidanter och skyddar hudens mikrocirkulation. Även fläderbären ger antioxidanter och främjar dessutom antimikrobiell aktivitet. Skalet från granatäpplet har antiinflammatorisk påverkan och skyddar mot både fria radikaler och UV-strålning. Scientific Garden Extract™ är en riktig dunderkur för den som vill få en välmående hud och produkterna passar även den som är känslig!
Sacred Nature Body Butter är en närande kroppscreme med antioxidanter. Innehåller Scientific Garden Extract™, burritiolja och sheasmör. Upplev omedelbar förändring på huden som blir återfuktad, len och mjuk. Torrheten försvinner och elasticiteten förbättras. Massera in och upplev den silkeslena känslan. Passar torr hud.
99,4% av ingredienserna är av naturligt ursprung. 30,5% kommer från ekologisk odling. Den naturliga doften är som ”a walk in the garden” med noter från citron, apelsin, muskotnöt och cederträ.
Samtliga produkter i Sacred Nature har två ekocertifieringar; ECO-Cert och EWG Verified, som båda handlar om att ingredienser och framtagning av produkten har granskats och verifierats. Serien är veganvänlig och har kliniskt bevisad effektivitet och är dermatologiskt testad på känslig hud.

Artikelnummer: 88717

Upptäck mer som Sacred Nature Body Butter

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.