Collistar
Natura Transforming Essential Cream

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 100 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Transforming Essential Cream är mer än bara en återfuktare, det är en multifunktionell specialprodukt som låter dig skräddarsy en mängd olika ansiktsbehandlingar, och som kan förvandla en ensam produkt till flera olika hudspecialiteter, men kan givetvis också användas ensam som återfuktande kräm. Transforming Essential Cream har en sammetslen textur och är perfekt för daglig användning för att bibehålla en välmående hud. Den ger fukt, mjukgör, främjar elasticitet och skyddar huden mot fria radikaler.

Hemligheten bakom krämen är dess höga koncentration av lyxiga växtsmör kombinerade med extrakt från stevia, som tillsammans återfuktar och skyddar huden. Dessutom har man lagt till quinoa-extrakt som verkar utslätande, spänstgivande och skyddar mot fria radikaler.

 • Specialkräm att mixa med naturlig ingrediens för att få en skräddarsydd hemmabehandling

 • Kan användas ensam

 • Återfuktande

 • Närande

 • Skyddar mot fria radikaler

 • Skål & spatel ingår

Innehåll: 100 ml

Collistar Natura

Collistar's research-team har tagit fram Collistar Natura, en dyrbar och helt unik serie som består av en kombination av natur, banbrytande teknologi och toppmodern forskning. De innovativa produkterna och behandlingarna är formulerade med över 95% naturliga ingredienser som ger näring och fukt till huden med de allra finaste komponenter som naturen har att erbjuda.

Gör din egen skräddarsydda behandling!

Här nedan hittar du några enkla och snabba recept på hur du kan skräddarsy Collistar Transforming Essential Cream för en personlig hudvårdsbehandlig:

 • Närande: Blanda ½ tesked av krämen med ½ tesked av jungfru-olivolja. Applicera över ansikte och hals, massera in varsamt.

 • Lystergivande: Blanda ½ tesked av krämen med ½ tesked naturell yoghurt. Applicera över ansikte och hals, massera in varsamt.

 • Revitaliserande: Blanda ½ tesked av krämen med ½ tesked honung. Applicera generöst över ansikte och hals, låt verka i 5-10 minuter, skölj av med ljummet vatten.

 • Polerande: Blanda ½ tesked av krämen med 2 teskedar socker. Applicera över ansikte och hals, massera varsamt med cirkulerande rörelser, fokusera extra kring t-zon och problemområden. Skölj av grundligt med ljummet vatten.

 • Djuprengörande: Blanda 2 teskedar av krämen med 1 tesked citronjuice. Applicera generöst över ansikte och hals, undvik ögonområdet. Låt verka i 5 minuter, avlägsna och skölj med ljummet vatten.

OBS! Använd alltid fräscha ingredienser och av god kvalité. Använd mixen så fort du blandat den. Innan första användning, applicera på ett litet område (t.ex insida arm). Behandlingarna rekommenderas inte vid extrema hudtillstånd/hudåkommor. Spara inte mixad produkt, värm- eller kyl inte heller. Överbliven produkt kan vid samma tillfälle användas på händer, dekolletage eller andra kroppsdelar. Följ alltid Collistar's originalrecept. Alla behandlingar går att använda 1-2 gånger i veckan.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.