Comfort Zone
Sun Soul MilkSpray

Endast 2 kvar Fri frakt från 249kr Redo att skickas

256 kr Ord. pris 365 kr

-30% product.discountbadge

256 kr Ord. pris 365 kr

Variant : Spf 15 150 ml
Passar ihop med
Comfort Zone
200 ml
Beskrivning

Sun Soul Body Milk Spray SPF20 och SPF30 skyddar huden mot åldrande samtidigt som huden skyddas mot UV-strålning. Har en lättflytande formula som är lätt att applicera med hjälp av sprayfunktionen på flaskan. Milk Spray SPF innehåller nya, kemiska solfilter som är valda med omsorg då de har minimal påverkan på havets ekosystem. Med hjälp av microcellulosa kan procenten av UV-filtren minimeras i produkten vilket är bättre både för dig och miljön. Doften är mild och behaglig och är helt biologiskt nedbryt bar. Förpackningen är tillverkad av biologiskt nedbrytbar sockerplast och kan återvinnas. Comfort Zone jobbar hela tiden mot att ge tillbaka till jorden och klimatkompenserar hela sin tillverkning av produkterna. SPF20 Innehåller 78,3% ingredienser från naturliga källor och SPF30 innehåller 73,9% ingredienser från naturliga källor. Upp till 90,5% säkra ingredienser för havets ekosystem. Vegansk. Vattenresistent upp till 40 minuter i vatten.

Artikelnummer: 88662
Dosering & Användning

För vem: Passar alla hudtyper även den känsliga. Ger ett förstklassigt skydd mot hudens strålar till alla som både älskar att sola och bada. Styrkor: Skyddar huden mycket effektivt mot solens strålar. Vattenresistent upp till 40 minuter i vatten. Användning: Applicera Milk Spray SPF20 eller SPF30 ca 20 minuter innan solning och återapplicera SPF-cremen en gång i timme Att tänka på: SPF20 lämpar sig bäst för dig med en något naturligt brunare ton i huden och SPF30 för dig som är ljusare och om du lättare bränner dig.

Upptäck mer som Sun Soul MilkSpray

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.