Trött på att vara torrboll & ha statiskt hår?

2010-02-22

Har du dåligt med tid? Torrt och trist hår? Då kan ghd Rejuvenation Cream vara lösningen. En nattmask som appliceras i torrt (och japp - även smutsigt) hår innan läggdags. Den medföljande handduken viras runt huvudet och masken får verka i värme under din skönhetssömn. Kuren har en anti-ageing effekt och fantastiskt fuktgivande egenskaper som är perfekt för den här kalla vintern. Med en härlig konsistens och underbar doft så kan du skapa ditt eget hemmaspa och vakna upp med ett fantastiskt friskt och glansigt hår.

Eller varför inte prova ghd Remedy Cream - en stärkande vårdkur med suveränt vårdande egenskaper. Applicera den direkt efter du har tvättat håret och du får en fantastisk behandling av skadat och livlöst hår samt extensions. Vårdkuren lägger sig som en mjuk yta runt hårstrået och ger glans samt skydd.

Statiskt hår kureras lätt med ghd Polishing- eller Shining Serum. Varför inte blanda din egen ghd cocktail med Smoothing Balm och Shining Serum. Applicera i håret och föna fram en fantastisk glans.

ghd