Två "skönhetsmåsten" under 200 SEK!

2013-03-12

Jag ska erkänna att jag verkligen har saknat kosmetika-märket IsaDora i vårt sortiment. Nu när vi har fått in IsaDora så har jag hittat många nya favoriter. De två favoriter som sticker ut allra mest är de två som jag också tycker ger den bästa effekten. Båda mina två nya favoriter ger ett fantastiskt lyft till din makeup och genom att använda de båda så tar du lätt bort 5 år.

Ett par snyggt målade ögonbryn är ett absolut måste för en perfekt makeup. Ögonbrynen gör också underverk för att "trolla bort" några år från ditt ansikte. När man blir äldre så "försvinner" ögonbrynen genom att de bleks och blir mindre definierade. Har du någon gång testat att lägga en makeup och bara fylla i det ena ögonbrynet? Om inte, testa så ser du vilken otrolig effekt ögonbrynen har för din benstruktur och hela din makeup.

En av de bästa ögonbrynspennor jag har testat är IsaDoras Eyebrow Pencil Waterproof i färgen 32 Dark Brown, den ger en väldigt fin djup brun ton och den är dessutom vattenfast. Helt perfekt nu till våren och sommarens varma dagar och härliga bad. Du kan utan problem svettas på gymmet och vara i solen utan att färgen rinner, bleknar eller försvinner.
Betyg: 5/5 från mig.

För att framhäva färgen på dina bryn och för att få ett magiskt mini-lyft så kan man lägga en highlighter precis under brynet (på ögonbryns-benet). Detta kan man göra med olika typer av highlighter men det absolut smidigaste sättet är att applicera den med en penna. IsaDoras Eyebrow Lifter Highlighting Pen är en produkt som jag aldrig kommer att utelämna från min necessär. Den är enkel att applicera och den ger en diskret highlight som får dina ögon att se piggare och mer öppna ut på några sekunder. Den får faktiskt samma höga betyg som produkten innan :)

Detta är 178 SEK som ni får valuta för, garanterat!

Kram Linda ♥