Weekendspecial - Vad ska vi ha i resväskan?

2015-02-27

Hudvården är alltid viktig, vare sig du är hemma eller på resande fot. Här tänkte vi hjälpa er på traven med vad som kan behövas i resenecessären.

Var du än ska åka är det alltid bra att ha med sig de hudvårdsprodukter du brukar använda. Har du inte plats med serum och toner, och allt annat du kan tänkas ha i badrumsskåpet, så fokusera då på det viktigaste: rengöring och återfuktande kräm, även till kroppen. Har man lite större förpackningar kan man alltid kika om de finns i resestorlek, eller investera i miniflaskor som man kan föra över en del av produkten i för att lättare få plats med allt i necessären.

Perfekta necessärer på resan:

 • Pia & Pio Suave Bright Pink
 • Pia & Pio Silver Garden

Ska du resa till varmare breddgrader, tänk på att skydda och återfukta huden ordentligt! Här tänkte vi tipsa om några produkter som huden älskar före, under och efter alla soltimmar:

 • Rengöring:
  Lumene Sensitive Touch 3-in-1 Cleansing Wipes.
  Smidiga ansiktsservetter för snabb rengöring - slipp packa ned din rengöring. De avlägsnar snabbt orenheter, smuts och vattenlösligt smink. De är mjuka och behagliga att använda, och passar alla hudtyper även känslig hy.

 • Solskydd för ansiktet:
  Decléor Aromessence Solaire Prepare, Boost & Prolong Kit.
  Ett ljuvligt kit med resestorlekar + necessär. Den innehåller en härlig ansiktskräm som hjälper till att förebygga ålderstecken, ger ett medium, dubbelt skydd i form av både DNA- och UVA/UVB-skydd, har SPF 30 och kan användas för både ansikte och dekolletage.

  Serumet som ingår har en silkeslen textur, och hjälper till att förbereda din hud inför solen, och främjar en längre hållbarhet på din bränna.

 • Återfuktande krämer efter solning för kroppen:
  En aftersun-lotion är alltid härligt efter att man har vistats i solen. Lancaster After Sun Soothing Moisturizing Lotion är en härligt återfuktande lotion som är perfekt efter att du varit ute i solen. Den ger en mjuk känsla och fantastisk glöd. Din hy blir bättre förberedd för solexponering och den hjälper även till så att din solbränna håller längre - för visst vill man att den solkyssta hyn man fått till på semestern ska hålla så länge som möjligt?

  Även om du ska åka på skidsemester är det viktigt att ge ett bra skydd mot både kyla och sol. Även här rekommenderar vi att du packar ned allt från solskydd till återfuktande krämer för att din hud ska må så bra som möjligt och få det bästa skyddet mot all yttre påverkan.

  En skyddande kräm som är perfekt för att ge din hud ett yttre skydd mot kylan är Filorga Neocica Universal Repair Care som är en djupt verkande kräm speciellt utformad för känslig hud. Filorga Neocica Universal Repair Care hjälper till att reducera känslan av irritation, samt skydda mot påfrestningar så som miljöpåverkan och kyla, vilket är perfekt när man är ute med skidorna i backen.

 • Perfekta resekit för både hud & hår!
  NUXE Luxurious Set
  Amika Spoil Your Hair Travel Kit
  Murad Celebrate Radiant Skin Kit

Kom ihåg, hudvården är grunden till en pigg och välmående hud - se därför alltid till att skydda med högt SPF och vårda huden så bra som möjligt. Trevlig resa!