Bröllopsmejk med TEMPTU!

2016-05-02

På din bröllopsdag vill du se och känna dig fabulös, därför har den internationellt meriterade Beverly McColgan med över 20 års erfarenhet av arbete som makeupartist, både inom film, TV och tryckta medier, här nedan gett sina bästa tips som hon själv använde sig av i helgen när hon gjorde bröllopsmejks.

Beverly har valt varsamt återfuktande produkter för hålla huden återfuktad, fräsch och för att ge huden lyster. Hon har även valt primers för att hålla din look på plats från morgon till sen kväll, och med den senaste teknologin har hon valt produkter som ger en röda mattan-finish som är simpel men enastående.

Steg 1: Förbered!

Rengör din hy med en skonsam rengöring som Codage Micellar Water, den tar bort alla spår av makeup samtidigt som den håller huden återfuktad.

På rengjord hud applicerar du Decléor Aromessence Rose D'orient Soothing Serum, ett ljuvligt väldoftande och snabbabsorberande serum som mjukgör huden med kamomill som reducerar rodnader och näringsrik ros för att ge en fyllig look till din hud. För att hålla huden återfuktad hela dagen, applicera Decléor Hydra Floral 24h Moisture Activator Light Cream

Använd sedan en primer för att hålla din makeup på plats från den första bröllopsbilden till kvällens sista dans. Jag använde Temptu Base Smooth & Matte Primer för att jämna ut huden samt ge en matt finish för en felfri look.

Använd din Temptu Airbrush Make Up System 2.0 för foundation, rouge och highlighter.

Steg 2: Foundation & Concealer.

För en naturlig, felfri look applicerade jag Temptu Air Pod Foundation över hela ansiktet med cirkulära rörelser, och gick tillbaka till områden som behövde mer täckning.

För att hjälpa till att reducera synbarheten av mörka ringar och fina linjer använde jag Temptu Concealer, som är mättad med diamantpuder som mjukar upp utseendet av mindre skönhetsskavanker samtidigt som den är berikad med lugnande gurka och aloe vera som boostar hudens glöd. Applicera likt ett läppstift, med fokus på mörka ringar, och använd en dabbande rörelse för att sömlöst blanda och fixera concealern.

Steg 3: Rouge.

För rouge applicerade jag Temptu Air Pod Blush i nyansen Blushing Coral för att ge en naturlig rodnad till kinderna. Denna nyans är ett perfekt komplement och framhäver blå ögon. Applicera på kindäpplet och med svepande rörelser jobba dig uppåt mot tinningen.

Steg 4. Highlight.

För en extra strålande glöd applicerade jag Temptu Air Pod Highlighter i nyansen Champagne för att ge en mjuk, strålande glöd till nyckelbenen, kindbenen samt axlar. Idealiskt om du använder en axelbandslös klänning.

Steg 5. Ögon

Innan applicering av ögonskugga använde jag Yves Saint Laurent Couture Eyeprimer i nyansen Fair för att ge ögonskuggorna en intensivare nyans samt för att hålla ögonskuggan på plats hela dagen. Applicera en liten mängd på ögonlocken och blanda uppåt mot ögonbrynet.

För ögonen använde jag gyllene karamellnyanser med matt brun för en sofistikerad, klassisk look. Jag använde paletten
Yves Saint Laurent Full Couture Variation Eyeshadow Palette i nyansen Nu som innehåller nyanser av beige, bronze och brun med champagneskimmer - perfekt för en naturlig look. Applicera den karamell-aktiga och guldiga nyansen i en mix över hela ögonlocket med Sigma Tapered Blending Brush - E40. Applicera den bruna nyansen vid globlinjen och blanda uppåt för att rama in ögat.

Använd Yves Saint Laurent Dessin Du Regard Waterproof Eye Pencil för den övre och nedre franslinjen, sudda lite för en sotad effekt. För en ännu mer sofistikerad look använde jag Yves Saint Laurent Full Eyeliner Shocking.

Applicera lösögonfransar till den yttre delen av fransraden och applicera sedan mascaran Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Baby Doll i nyansen 1 Fetish Black, till både övre och undre fransarna, men håll det lätt till den nedre fransraden, ett svep räcker.

Jag borstade sedan brynen på plats med Anastasia Clear Brow Gel genom att arbeta mig uppåt och åt. För brynen använde jag Clarins Crayon Sourcils Eyebrow Pencil Long Wearing för att fylla ut brynen och ge en mer definierad look.

Steg 5. Läppar.

Jag använde Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine i nyansen 135 Private för att komplimentera ögonen och för att framhäva läpparna.

Steg 6. Puder.

Fäst din makeup med Temptu Invisible Difference genom att svepa över panna, näsa och över läpparna, och lämna en naturlig glöd för kinderna och käkbenen.