Rengör din hy 11 gånger bättre!

2016-07-24

Hej slät, välmående hud med strålande lyster!

Hört berättelser om människor som aldrig varit förälskade eller haft perfekt hy före sin första Clarisonic? Vandringssägen eller ej - det här är fakta: Clarisonic är ett smart, multi-funktionellt, fantastiskt effektivt och samtidigt skonsamt rengöringssystem för att rengöra din hud, från topp till tå!

Tekniken i Clarisonic är baserad på små svängningar som närmast kan liknas vid vibrationer, och som med hjälp av mjuka borststrån rengör och samtidigt boostar hudens blodtillförsel och cellförnyelse. Och nej, det rör sig inte om något infernaliskt skrubbande; svängningarna är tillräckligt skonsamma för att du ska kunna implementera din Clarisonic i din dagliga rengöringsrutin 2 gånger om dagen.

5 Clarisonic-hacks för alla som är beredda på perfekt hy

Tillsammans med din favoritrengöring
Se på din Calrisonic som dina (11 gånger förbättrade) händer som mjukt sprider ut och arbetar runt produkt på din hud, för en både grundlig och stimulerande rengöring. Applicera din vanliga rengöringsprodukt, ett rejält stänk vatten och sväng igång.

I duschen
Clarisonic + dusch är en exceptionellt bra kombo. Stora mängder vatten tillsammans med en ansiktsrengöring gör rengöringen extra mjuk; vibrationerna förvandlar vattnet till mini-jacuzzi-strålar som tränger ner och utmanar även de mest envist tilltäppta porer.

Applicera olja
Japp, din Clarisonic är det perfekta verktyget för att verkligen jobba in oljan i huden. Några vibrationer senare är huden återfuktad och mjuk som en bäbisrumpa.

Definiera dina drag
Förutom att rengöra så verkar din Clarisonic för att boosta hudens blodtillförsel och cellförnyelse. Perfekt bromskloss mot hudens åldrande, och för att reducera synligheten av fina linjer som smygit sig på.

Massage away
Bonus! Låt din Clarisonic vila på axlar och hals för en uppmjukande massage.