Skönhetsspaning från årets Oscarsgala!

2016-02-28

Inspireras av de hetaste sminktrenderna direkt från röda mattan!

I natt hölls årets upplaga av den stjärnspäckade Oscarsgalan, med en lika glittrande och trendsäker uppvisning på röda mattan som alltid.

Extra kul i årets upplaga var att priset för bästa kvinnliga biroll gick till svenska Alicia Vikander för sin roll i "The danish girl". En historisk vinst; Alicia är den andra svenska skådespelerskan någonsin att ta hem priset, och det är 42 år sen senast. 1974 vann Ingrid Bergman pris för sin biroll i "Mordet på Orientexpressen". Grattis Alicia! ...och grattis Leonardo DiCaprio som äntligen fick ta emot sin första Oscar, välförtjänt efter många år nära vinstpallen.

Makeuptrenden på årets röda matta visade en tydlig återgång till en naturligt varm och glödande look. Neutrala, jordiga och varma toner med skimrande brons - och guldfinish kombinerades med nudefärgade läppar, och alltifrån subtilt till dramatiskt markerade ögon.

Låt dig inspireras av den senaste skönhetstrenden, vi tipsar om sminkprodukter för att matcha årets Oscarslook: Grunda med Lancôme Miracle Cushion Foundation för naturligt felfri finish och härlig lyster. Addera glödande färg och sömlös finish med By Terry Terrybly Rose de Rose. Intensifiera din blick med den lyxiga paletten från YSL, Yves Saint Laurent Full Couture Variation Eyeshadow Palette. Framhäv läpparna med Clarins Rouge Eclat Satin Finish Age-Defying Lipstick, ett krämigt läppstift i mjuka nyanser.

SPEAKING OF MELTING ? #Oscars #KateandLeo #neverletgojack

Ett foto publicerat av Elle Magazine (@elleusa)

MELTING #Oscars

Ett foto publicerat av Elle Magazine (@elleusa)

If @kerrywashington is any indication, the #Oscars after parties are going to be ?.

Ett foto publicerat av Elle Magazine (@elleusa)