Grattis på 1-årsdagen Lancôme!

2017-02-19

Det åh-så-älskade varumärket Lancôme firar ett år som medlem i eleven-familjen - hipp hipp hurra! Här nedan vill vi därför tipsa om våra fyra favoriter från Lancôme (även om det är svårt att välja bara fyra ;)) - vilken är din Lancôme-favorit?

eleven ♥ Lancôme

Vi bara älskar Lancômes känsla för klass och stil, vi älskar hur de skapar makeup som verkligen ger resultat, hur de skapar innovativ hudvård för alla hudtyper och åldrar för att alla förtjänar en naturligt vacker hy, och sist men inte minst, deras förförande dofter där tidlösa blommiga noter möter förfinad mognad. Lancôme har något för alla!

  • Favorit: Lancôme La Palette La Rose - en ny medlem i Lancôme-familjen som i sitt vackra, Paris-inspirerande etui innehåller 6 pastellfärgade ögonskuggor, 2 läppnyanser och 1 balm samt en dubbelsidig borste och inbyggd spegel. Du kan dessutom gravera in ditt personliga budskap på den, hur bra? Men heads up, den är i begränsad upplaga!

  • Favorit: Lancôme Juicy Shaker - Cloudy Candy - rosa är hett i vår tillsammans med glans och denna innovativa läppolja innehåller pigment och läppvårdande oljor, samt har en unik och mjuk ''cushion''-applikator och passar helt enkelt perfekt just nu.

  • Favorit: Lancôme Teint Idole Ultra Wear SPF 15 - också ett nytt tillskott som egentligen bara bytt utseende! Formulan är densamma som originalet, otrolig täckning, SPF 15 och ger en sammetslen finish i upp till 24 timmar. Finns i 15 olika nyanser!

  • Favorit: Lancôme Hypnôse Drama Mascara - för dig som önskar dramatisk volym till dina fransar! Den har en speciell borste samt sammetslen, vaxberikad formula som fångar upp varje frans och ger dem en vacker böj och volym.

Lancôme Absolutely Rôse

Du har väl inte missat Lancômes fantastiskt vackra vårkollektion Absolutely Rôse? Denna gudomligt vackra rosenrosa kollektion går i romantiska och mjuka nyanser och är inspirerad av chica trender direkt från kärlekens mekka Paris. Haka på vårens rosa, skimrande trend på ett kick med Lancômes vårkollektion!

Här visar Lisa Eldridge upp vårkollektionen!

Yes, tyvärr är den vackra highlightern i kollektionen redan slut.