Pink Weekend: Rosa fransar är hett just nu

2017-08-23

Pink Weekend är här och vi firar med härliga erbjudanden och trendiga looks. Något som varit hett och kommer fortsätta vara hett är färgglada fransar, oavsett om du väljer att gå all-in med både övre och nedre fransarna eller om du vill köra ett säkrare kort och satsa bara på de nedre så rekommenderar vi att addera lite färgglada nyanser till dina ögonfransar. Här har Sophia, som även är hudterapeut, skapat en riktigt snygg look med en mörk sotning och rosa fransar.


Jag började med att fixa mina ögonbryn, detta gjorde jag med NYX PROFESSIONAL MAKEUP Micro Brow Pencil i nyansen Chocolate och Elizabeth Arden Statement Brow Defining Gel i nyansen Dark Brown.

Jag grundade sedan ögonlocken med Milani Eyeshadow Primer, ett måste om du vill att din ögonmejk ska hålla hela kvällen och för att framhäva ögonskuggans intensitet. För att skapa själva sotningen jobbade jag med NYX PROFESSIONAL MAKEUP Perfect Filter Shadow Palette, Marine Layer med nyanserna (fr. vänster) 1, 3, 7 och 9.

För att sätta pricken över i:et med de rosa fransarna använde jag den nyinkomna Yves Saint Laurent Mascara Vinyl Couture N°6 I'm The Madness - den har verkligen blivit en favorit!