Spännande nyheter från Maybelline

2017-09-17

Maybelline New York släpper många spännande nyheter i höst och jag har testat några utav dom. Deras nya Master Precise Curvitude Liner, Color Sensational Loaded Bolds och Color Sensational Matte Metallics.

Master Precise Curvitude Liner

Denna nya eyeliner ger ett kolsvart resultat och den sveper lätt över huden. Designen på eyelinern gör den väldigt lätt att applicera och komma åt precis vid franskanten. Den har har en superspetsig topp som gör det enkelt att skapa en riktigt vass eyeliner-look. Ett måste för personen som älskar eyeliners!

Color Sensational Loaded Bolds

Maybelline lanserar denna nya kollektion som har samma formula som deras Color Sensational Matte Lipstick som redan är en stor favorit hos mig. Formulan är väldigt krämig och torkar inte ut din läppar samtidigt som läppstiftet sitter på plats i flera timmar. Loaded Bolds Lipstick består utav tre färger, en blålila, en brunröd och en kolsvart färg. Jag har testat den blåa och den svarta. Den blå gav ett heltäckande resultat och satt som en smäck på läpparna. Den svarta fick jag applicera i två lager för att få ett heltäckande resultat, men gud va fin finishen blev! Ett måste för personer som gillar en "bold look".

Sapphire Siren. Pitch Black.

Color Sensational Matte Metallics

Även denna består av samma formula som Color Sensational Matte Lipstick. Men detta läppstift har en twist och består av massa skimmer som ger en metallisk effekt på läpparna. De kommer i fem nyanser och jag har testat tre utav dem; White Gold, Copper Rose och Molten Bronze. Dessa gav en fantastisk skimmer och gav som bäst resultat i dagsljus. White Gold och Copper Rose gav en heltäckande effekt och satt på plats i timmar. Molten Bronze var inte lika heltäckande och blev mer som ett effektläppstift, men den brungröna finishingen blev så fin i dagsljus. Ett läppstift för dig som vill få lite extra skimmer och metallisk effekt i vardagen!

White Gold. Copper Rose. Molten Bronze.