search

Kevin Murphy
Repair - Me Trio

Kevin Murphy Repair - Me Trio
Tipsa en vän
En ljuvlig trio som är idealisk för dig som önskar stärkande och vårdande hårvård. Du får ett schampo, ett balsam och en hårinpackning som alla hjälper till att vårda håret genom att rengöra, återfukta och stärka. Läs mer här

Kevin Murphy Repair - Me Trio

En ljuvlig trio som är idealisk för dig som önskar stärkande och vårdande hårvård. Du får ett schampo, ett balsam och en hårinpackning som alla hjälper till att vårda håret genom att rengöra, återfukta och stärka.

Detta kit innehåller:
1 x Kevin Murphy Repair-Me Wash
1 x Kevin Murphy Repair-Me Rinse
1 x Kevin Murphy Re.Store
Schampo

Kevin Murphy Repair-Me Wash - en stärkande schampo med kraftfulla proteiner från bambu och silk aminosyror. Detta schampo är sulfatfritt och hjälper till att skonsamt ta bort orenheter samtidigt som det ger håret näring, vårdar, återfuktar, mjukgör och stärker.

Balsam

Kevin Murphy Repair-Me Rinse - en stärkande, vårdande balsam med sheasmör och aloe vera-extrakt som varsamt ''smörjer'' varje hårstrå för att hjälpa till att skydda det mot skador samt göra håret lättare att hantera och ge en vacker glans.

Hårinpackning

Kevin Murphy Re.Store - en rengörande, vårdande hårinpackning med superfood-proteiner som naturligt binder samman fukten i håret för att vårda och stärka skadat hår. Denna inpackning innehåller även aminosyror som hjälper till att vårda hårets elasticitet, styrka och fukt.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Repair - Me Trio

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Super produkter
2018-11-08 av: W
Kevin Murphys produkter gör en aldrig besviken. Luktar gott, känns skonsamt och gör gott för håret! Ett stort plus är att både balsamet och schampot är drygt, och räcker mycket längre än många andra märken. Jag gillar att prova olika produkter till håret då och då, men denna trio återkommer jag alltid till.
Rekommenderar!
Rekommenderas till: Alla!
5/5Jättebra!
2018-03-17 av: Amanda (ålder: 15-24)
Supernöjd med den här serien! Har alltid varit nöjd med Kevin Murphy?s produkter och dessa är inga undantag. Håret blir jättemjukt, luktar gott och det känns skonsamt.
Rekommenderas till: Alla
5/5Underbara produkter !
2017-07-07 av: Angelica Ö
Jag älskar verkligen denna trio håret känns verkligen underbart speciellt efter hårinpackningen! Har utsatt mitt hår för mycket färgande under åren och efter min gradivitet blev håret verkligen total slitet, men dessa produkter gör så att håret känns friskt igen!