search

M Picaut Hydra Miracle Serum

M Picaut Hydra Miracle Serum
699 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
M Picaut Hydra Miracle Serum - för maximal återfuktning! Detta ljuvliga serum har en unik kombination av tre olika hyaluronsyror för att ge optimal effekt. Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

M Picaut Hydra Miracle Serum

M Picaut Hydra Miracle Serum - för maximal återfuktning! Detta ljuvliga serum har en unik kombination av tre olika hyaluronsyror för att ge optimal effekt.

Den första hyaluronsyran hjälper till att binda och låsa fukten i huden, den andra utvinns ur tamarindfrukt och hjälper till att ge som en skyddande film på huden samt reducerar synbarheten av rynkor och ger en boost till hudens elasticitet. Den tredje, som kallas för ''den senaste generationens hyaluronsyra'', återfuktar på djupet för att ge en ''plumpande'' effekt samt ger en uppstramande effekt.

Tamarindfrukt-, alg- och havtornsextrakt hjälper tillsammans till att skydda huden mot UV-nedbrytning och andra miljömässiga föroreningar, samtidigt som den erbjuder en fantastisk lyster.

  • Vinnare av "Bästa ansiktsserum" på Beauty Shortlist Awards 2017

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera på rengjord hud innan din ansiktskräm. Hydra Miracle Serum anses vara en ''lillasyster'' till den populära M Picaut Precious Oil, och Mette Picaut rekommenderar att använda dessa två samtidigt för den absolut bästa effekten.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

M Picaut Hydra Miracle Serum

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Skönt serum
2017-07-06 av: Camilla H
Återfuktande och plumpande serum. :)
5/5suverän!
2016-10-19 av: Matilda (ålder: 25-34)
Använder denna under skin perfect på natten och hjälpte verkligen att återställa huden och mina fina linjer försvann ? åker fint in i huden och återfukta på djupet! Helt klart värt pengarna!
Rekommenderas till: torr hy
5/5Fantastisk produkt!
2016-01-16 av: Rebecca
Ett fantastiskt bra serum som verkligen ger resultat. Jag har på bara några dagar fått en otroligt mycket mer återfuktad hud, mer slät hudton, fina linjer är borta och huden är plumpad. Jag använder serumet ihop med M Picauts återfuktande olja på natten. Mina porer är mycket mindre och min blandhy är mycket mer balanserad. Emellanåt så underhåller jag huden med någon form av enzympeeling, någon dag i veckan.
Jag rekommenderar verkligen detta serum!
Rekommenderas till: Personer som aktivt vill förebygga för tidigt åldrande eller som vill förbättra en redan åldrad hy.
1/5Inte för känslig hy!
2017-09-22 av: Evelina D (ålder: 15-24)
Fick utslag efter en användning.
Rekommenderas till: Personer med tålig hy.
1/5Ej bra för mig som jag hade hoppats på
2016-03-16 av: Ulla C (ålder: 55-64)
Köpte först ett prova på kitt på M Picaut produkter och tyckte allt kändes bra (även detta serum). När jag sen köpte produkterna i originalstorlek så fick jag små röda utslag efter ca 1-2 veckor, misstänkte att det berodde på detta serum eftersom det kanske är för intensivt för min känsliga hy. Dom röda prickarna var ändå kvar och jag upphörde även med dom övriga produkterna ett par dagar (rengöring, olja och fuktcrčmen). Blev lite bättre och försökte att använda produkterna varannan dag, men efter ca 2 månader att till och från försöka använda dessa produkter så insåg jag att det var lika bra att upphöra med dom. Synd på så dyra produkter, får väl använda dom på händer o fötter istället. Har funderat på om det kan vara så att jag inte tål oljan från havtorn.
Rekommenderas till: Till personer med normal tålig hy (ej känslig)