search

Swiss Clinic
Hair Renewal Serum

Swiss Clinic Hair Renewal Serum
Swiss Clinic Hair Renewal SerumSwiss Clinic Hair Renewal Serum
690 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Hair Renewal Serum är ett specialserum framtaget för att främja ett friskare, livfullare och fylligare hår. Tack vare ett komplex av aktiva ingredienser hjälper serumet till att stimulera hårsäckarna och påverkar cellerna i både tillväxtfas och vilof… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Swiss Clinic Hair Renewal Serum

Hair Renewal Serum är ett specialserum framtaget för att främja ett friskare, livfullare och fylligare hår. Tack vare ett komplex av aktiva ingredienser hjälper serumet till att stimulera hårsäckarna och påverkar cellerna i både tillväxtfas och vilofas för att hjälpa vilande hårsäckar att övergå till tillväxtfas igen så att håret har möjlighet att börja växa som vanligt.

Hårets olika faser
  • Anagen fas - Tillväxtfas
  • Katagen fas - Övergångsfas mellan aktivt och inaktivt
  • Telogen fas - Inaktiv fas

Vi tappar alla hår och det sker som oftast i den telogena fasen, alltså när hårsäcken är inaktiv. De hår som lossnar ersätts ofta av nya hår när hårsäcken går tillbaka in i anagen fas, men ibland stannar en hårsäck i den vilande/inaktiva fasen och då kommer inget nytt hår. Oftast beror detta på kommunikationsproblem mellan olika celler i follikeln/hårsäcken. Hårsäcken är inte "död", men det sker ingen ny hårväxt.

Hair Renewal Serum innehåller ett högteknologiskt hårväxtkomplex med aktiva ingredienser som utvunnits ur två naturliga växtextrakt. Detta cellkommunicerande komplex har förmågan att påverka hårceller så att de ser ut- och beter sig som normala, friska hårceller samt reducera verksamheten hos andra ämnen som försöker bryta cellernas normala cykel. Hårväxtkomplexet ser alltså till att kommunikationen mellan cellerna i hårsäcken fungerar som den ska. Detta gör att hårsäckar som stannat upp tillfälligt i den telogena fasen får hjälp att ta sig till den anagena fasen så att nytt hår kan börja växa igen. Effekten blir reducerat håravfall och ökad hårväxt i hårsäckar som idag är vilande - för ett friskare och mer livfullt hår!

  • Främjar hårväxten & kan reducera håravfall
  • Passar både män & kvinnor
  • Stimulerar hårsäckarna
  • Ökar kommunikation mellan cellerna för ökad aktivitet
  • Smart pipettflaska

Innehåll: 50 ml

Användning

Applicera några droppar av produkten där det behövs och massera försiktigt in i hårbotten. Gör detta en gång per dag. Avsluta genom att kamma igenom håret och låt självtorka. Använd produkten dagligen i minst två och helst fyra månader för bästa resultat.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Swiss Clinic Hair Renewal Serum

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5SÅ nöjd!
2018-09-18 av: sara a
Helt grym produkt! Min kille, som håller på att förlora allt sitt hår på huvudet fick mycket fylligare och tätare hårväxt!
Jag själv fick mycket glansiga och friskare hår, som växer som tusan!

Minus för att det tar lite tid med hår... Dagligen under en lång period kan vara jobbigt men efter resultatet var det så värt det!
Rekommenderas till: Om du tappar hår eller vill ha finare och längre hår