search

Zlatan Ibrahimovic Myth Wood Homme EdT

50 ml Zlatan Ibrahimovic Myth Wood Homme EdT
Från:
549 kr
Välj variant först

                  50 ml Zlatan Ibrahimovic Myth Wood Homme EdT
 • 50 ml

549 kr

                  100 ml Zlatan Ibrahimovic Myth Wood Homme EdT
 • 100 ml

559 kr
699 kr
Tipsa en vän
Myth Wood för honom är en elegant och sofistikerad doft med intensitet från den svenska naturen. I toppnoten finns tallskott från vildvuxen barrskog efter nyfallet sommarregn som tillsammans med uppfriskande grapefrukt ger doften dess friskhet. I hjä… Läs mer här

Zlatan Ibrahimovic Myth Wood Homme EdT

Myth Wood för honom är en elegant och sofistikerad doft med intensitet från den svenska naturen. I toppnoten finns tallskott från vildvuxen barrskog efter nyfallet sommarregn som tillsammans med uppfriskande grapefrukt ger doften dess friskhet. I hjärtat, salvia och aromatisk lavendel som framhäver doftens eleganta intensitet.

Maskulina basnoter av drivved från skärgården och mustig ekmossa ger doften dess djup och kraftfulla karaktär. Alla råmaterial i doften Myth Wood är av högsta kvalitet och gör att doften håller hela dagen.

Myth är den tredje doftlanseringen från Zlatan Ibrahimovic Parfums och består av dofterna Myth Wood Homme EdT] och Myth Bloom Femme EdT för henne. Dofterna är en hyllning till Sverige och representerar det som Zlatan uppskattar allra mest med Sverige - naturen, öppna landskap, ljuset och lugnet.

Toppnoter:

Tallskott & grapefrukt

Hjärtnoter:

Salvia & lavendel

Basnoter:

Dirvved & ekmossa

Som vid tidigare lanseringar har Zlatan haft ett nära samarbete med Olivier Pescheux, en av världens främsta parfymörer från dofthuset Givaudan i Paris. För att verkligen fånga doften och känslan av svensk natur åkte Olivier tillsammans med sitt team på en ScentTrek till Stockholms skärgård i midsommartid för att med hjälp av teknologin Headspace fånga in dofter från den svenska naturen. Den svenska midsommaren med sina traditioner, myter och ritualer har också inspirerat Myth - inte minst namnet.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Zlatan Ibrahimovic Myth Wood Homme EdT

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Älskar när maken har denna!
2018-10-16 av: Jenny (ålder: 35-44)
Jag köpte den här till min man som chansning! Jag visste att hans mamma sagt att han passar i träiga doftnoter (det gör väldigt många män) och hon hade helt rätt. Först var jag lite tveksam till Zlatans kollektion och trodde inte det skulle hålla så hög kvalitet. Jag hade fel och nu är det här både hans och min favorit. Främst min då eftersom det är jag som ska gosa in mig och dofta på honom. Det här är en diskret och manlig doft som känns lätt trots den träiga tonen i den. Det här är faktiskt en av de bästa EDT han har haft under våra tio år som gifta!
Rekommenderas till: Den som vill ha en lätt, manlig doft hos sig eller sin partner