search

FOREO
LUNA 2 Rengöringsborste för känslig hud

Foreo LUNA 2 for Sensitive Skin
Foreo LUNA 2 for Sensitive SkinForeo LUNA 2 for Sensitive SkinFOREO LUNA 2 for Sensitive SkinForeo LUNA 2 for Sensitive SkinForeo LUNA 2 for Sensitive SkinFOREO LUNA 2 for Sensitive Skin
1 795 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
LUNA™ 2 for Sensitive Skin är en innovativ hudvårdsprodukt som med sin optimerade design att skapa en djupare och mer effektiv rengöring för den känsliga hudtypen. LUNA™ 2 har 8000 T-Sonic™ pulseringar vilket ger en skonsam peeling … Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

FOREO LUNA 2 Rengöringsborste för känslig hud

LUNA™ 2 for Sensitive Skin är en innovativ hudvårdsprodukt som med sin optimerade design att skapa en djupare och mer effektiv rengöring för den känsliga hudtypen. LUNA™ 2 har 8000 T-Sonic™ pulseringar vilket ger en skonsam peeling som avlägsnar döda hudceller, löser upp tilltäppta porer från makeuprester samt tar bort smuts och olja från huden. Borstens har en anti-aging-funktion som hjälper till att gör fina linjer och rynkor mindre synliga och gör att huden ser fastare ut.

LUNA™ 2 for Sensitive Skin har tunnare silikon-pluppar för en mildare rengöring med ett område med tjockare pluppar mot toppen av produkten. Detta gör att du får en djupare, mer precis rengöringen runt näsa, öron och hårfäste. Baksidan har mjukt vågformat silikon, tätt packade för att minimera slitage på den känsliga huden. Har du känslig hy bör du använda baksidan av produkten, har du normal hud kan du använda framsidan.

Varför ska jag välja LUNA™ 2?

LUNA™ 2 är en uppdaterad och förbättrad version av originalet LUNA™. Har du en känslig hy i behov av djupgående rengöring samtidigt som huden kan nyttja borstens anti-age egenskaper så är LUNA™ 2 perfekt för dig. Denna rengöringsborste har 26% länge silikontoppar än originalet, detta ger den mer flexibilitet när den kommer i kontakt med huden. Den har också 36% tjockare silikon, vilket gör den bekvämare att hålla i samt att den känns mjukare och lenare mot huden.

FOREO LUNA™ 2 for Sensitive Skin når hudens konturer på ett bättre sätt genom att kunna böja sig 20 grader längre, och med en 2 gånger så kraftfull motor som ger 8000 pulseringar per minut för att på ett effektivt lösa upp orenheter och smuts från porerna samt ge en anti-age effekt.

Specifikationer

  • Färg: ljuslila.
  • Den ultrahygieniska silikonborsten är 35 gånger mer hygienisk än nylonborstar.
  • LUNA™ 2 finns i fyra olika modeller anpassade till alla hudtyper.
  • För normal/känslig hud.
  • Laddare medföljer.
  • Instruktioner & äkthetskort medföljer.
  • Upp till 450 användningar per full laddning.
  • Mjukt silikon.
  • 100% vattentät.
  • 2 års garanti.

Användning

Steg 1: Applicera din vanliga rengöringsprodukt.

Steg 2: Blöt LUNA™ 2 och aktivera rengöringsläget.

Steg 3: Massera in rengöringen i ansiktet med LUNA™ 2 i rengöringsläget under 1 minut.

Steg 4: Tvätta av och torka ansiktet och applicera valfri hudvårdsprodukt.

Steg 5: Aktivera anti-aging-läget på LUNA™ 2. Håll anti-aging-ytan på borsten i 1 minut mot de områden där rynkorna ofta uppträder.

Upprepa steg 2: Svep produkten återigen över kinderna. Tryck sedan på knappen igen för att stänga av apparaten, och skölj ansiktet. Denna rutin bör ta 1 minut.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

FOREO LUNA 2 Rengöringsborste för känslig hud

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5En dyr men fantastisk investering!
2016-12-21 av: Hanna K (ålder: 15-24)
Jag har i flera år haft problem med bl a acne, psoriasis och extremt torr hud. Som grädden på moset har även min hy varit enormt känslig och reagerat kraftigt på diverse produkter. Jag passade på att köpa min Foreo under Black Friday och jag har inte ångrat det en enda sekund! Visst kostar den en slant, men den är väl värd pengarna. Den är väldigt skonsam och man känner sig mjuk och ren efter användning. Nu ser jag t.o.m fram emot att rengöra mitt ansikte varje dag.
Rekommenderas till: Alla med känslig hy som vill ha en riktigt djup men skonsam rengöring.
3 av 3 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Mycket ren hud
2018-06-22 av: Ingrid L
Min hud är väldigt känslig. Jag köpte den här ansiktsborsten och blev omedelbart imponerad. Mycket mild, du kan välja intensiteten (bra för min känsliga hud), mycket lätt att använda. Du behöver inte ladda den ofta. Ibland fungerar den i veckor.
Rekommenderas till: alla
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bästa steget i min hudvårdsrutin
2018-03-20 av: Sara B (ålder: 15-24)
Jag älskar hudvård det är så kul! Min rutin är ca 10 steg och även om jag har haft en massa dyra produkter och byggt på min rutin, så finns det inget som har gjort så mycket för min hud som Lund!
Mina porer har blivit mycket mindre på kinderna, fortfarande vissa problem på näsan men jag tro det är för att jag har både känslig och fet hud.
Jag bör kanske även påpeka att jag lider av rocasia men har inte så stora problem.
Rekommenderas till: Alla!
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Rekommenderas!
2018-12-01 av: Ida L
Perfekt till min torra och känsliga hud. Känner att huden blir renare och fräschare efter användning och utan att torka ut huden.
Rekommenderas till: Alla!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Tack
2018-10-09 av: AylaL (ålder: 25-34)
Jag hade alltid problem med huden runt näsan. Jag tvivlade på att någonting skulle hjälpa mig tills jag tittade på en reklam för den här ansiktsrengöringsborsten och jag provade det. Ända sedan jag började använda den, har näsens hörn varit som aldrig tidigare.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Amazing
2017-08-08 av: MA
Jag har köpt den precis och redan vid första användning märkte jag skillnad. Makeup var borta och mina döda hudceller exfolierats bort. Det känns så lent och fräsch i huden precis som en babyface. Nu längtar jag till nästa ansiktstvättning. En härlig massage är det dessutom :D.
Rekommenderas till: Till alla med känslig hy som kan lätt få blemmor/finnar och vill rengöra skonsamt.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Värd pengarna
2017-07-31 av: Felicia (ålder: 15-24)
Det tar emot att spendera så mycket, men den funkar verkligen superbra. Lätt att använda, snäll mot huden och lämnar ansiktet lent och mjukt som aldrig förr. Jag använder den personligen cirka 2-3 gånger i veckan, och det räcker för mig då min hud lätt blir torr om jag rengör för mycket, men det märks verkligen en skillnad.
Rekommenderas till: De med torr, känslig hud som vill exfoliera och rengöra på djupet
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Super ! Rekommenderar!!!
2017-07-13 av: Nilufarkhon M
Super effektiv och mycket användbar ! Köp utan att tveka! Jag köpt till känslig hud och en till normal till min mamma. Man måste bara följa instruktionerna och det blir ingen problem, särskilt personer med känslig hud. Annars jätte nöjd och kan rekommendera för alla! Det stor skillnad efter jag har börjat använda den! Anti age sidan oxå funkar utmärkt!
Rekommenderas till: Alla!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Super bra
2016-12-15 av: Lina b (ålder: 25-34)
Jag ska sluta leta efter nått annat verktyg nu! Jag älskar denna den är fantastisk mot min hud i ansiktet! Ovant första gångerna men så underbar. Ser fram i mot varje dag att använda den.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Älskar det
2019-01-21 av: Vera Å (ålder: 25-34)
Min hud känns super ren. Det är mycket enkelt att använda, du behöver inte ens en användarmanual. Min hud och jag har vant sig så snabbt.
Rekommenderas till: Vänner, alla med känslig hud
3/5Den enda liknande apparat som fungerar på min torra och känsliga hud, men ändå inte....
2017-04-22 av: Malin (ålder: 35-44)
Det positiva är att detta är den enda liknande apparat som fungerar på min torra och känsliga hud. Med det sagt så fungerar den inte så bra att jag kan använda den varje dag. Min hud verkar vara för torr och känslig och med för mycket användning så slår det upp torrhetseksem i ansiktet.
Rekommenderas till: Vet ej