Skin79
7 Days Of Sheet Masking - Who's Laughing Now?

Ej i lager Fri frakt från 199kr
355 kr
355 kr
Variant : , , , , , Panda, Cat
Beskrivning

Glöm inte bort att ha kul! Hudvård är skoj, inte bara en trött rutin och nödvändigt ont för att det inte ska bli sminkfläckar på örngottet, nejnej. Med detta sheet mask-set kommer hudvård att bli lika kul som att rida på en enhörning i en skog gjord av sockervadd och godis (svårtoppat men otroligt nära), och att "sheetmaska" kommer helt plötsligt att bli dagens största höjdpunkt. #elevensheets #elevenkbeauty

Investera i din hud (och din vardagsglädje) med detta festfulla set, hitta nya favoriter eller köp som present till någon som ännu inte förstått det himla roliga med hudvård.

  • Passar alla hudtyper

Gör varje dag till en "sheet day"!

Detta mästerliga set innehåller:
1 x Skin79 Pore Bubble Cleansing Mask
1 x Skin79 Water Splash Mask 2 Step
1 x Skin79 3 Step Shower Glow Brightening Mask
1 x Skin79 Extra Premium Gold Mask
1 x Skin79 Animal Mask, Dry Monkey
1 x Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Panda
1 x Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Cat
7-Day Sheet Mask Challenge

Att lägga sheet mask är inte bara för de där "speciella tillfällena" (tänk i stället att till just dessa tillfällen så lyxar man till det genom att använda två!), utan kan användas varje dag och i i princip vilken kombination som helst beroende på vad just din hud behöver. Vi bjuder in dig till att delta i vår 7-Day Sheet Mask Challenge, reglerna kunde inte varit enklare; använd en sheet mask per dag och se men inte minst känn skillnaden!

"True friends sheet together!"

För att läsa mer om hur du använder sheet masks (och hur magiskt det är), välkommen in och läs på vår blogg!

Upptäck mer som 7 Days Of Sheet Masking - Who's Laughing Now?

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.