Skin79
7 Days of Sheet Masking: You Inspire My Inner Sheet Masker

Ej i lager Fri frakt från 199kr
245 kr
245 kr
Variant : , , , , , Lemon,
Beskrivning

Hudvård skall vara roligt och med dessa masker blir det ännu roligare. Setet innehåller sju stycken sheet masker för varje tillfälle, som passar både som prep eller återhämtning för huden. Alla masker har olika egenskaper och resultat men alla är lika återfuktande, vårdande och sköna på huden.

Våra 7 Days Of Sheet Masking Set är perfekta samlingar för att testa på olika sheet masker för att hitta just dina favoriter. #elevensheets #elevenkbeauty

Every day is a sheet day!

Detta mästerliga set innehåller:
1 x Skin79 3 Step Shower Glow Brightening Mask
1 x Skin79 Extra Premium Gold Mask
1 x Skin79 Animal Mask, Dry Monkey
1 x Skin79 Animal Mask, Angry Cat
1 x Skin79 Animal Mask, Dark Panda
1 x Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Lemon
1 x Manefit Mugwort Astringent Pore Care Mask
7-Day Sheet Mask Challenge

Att lägga sheet mask är inte bara för de där "speciella tillfällena" (tänk i stället att till just dessa tillfällen så lyxar man till det genom att använda två!), utan kan användas varje dag och i i princip vilken kombination som helst beroende på vad just din hud behöver. Vi bjuder in dig till att delta i vår 7-Day Sheet Mask Challenge, reglerna kunde inte varit enklare; använd en sheet mask per dag och se men inte minst känn skillnaden!

För att läsa mer om hur du använder sheet masks (och hur magiskt det är), välkommen in och läs på vår blogg!

Upptäck mer som 7 Days of Sheet Masking: You Inspire My Inner Sheet Masker

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.