Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Body Wash 150 ml
Beskrivning

Vardagslyx för kroppen! Be Tempted Body Wash är en härligt löddrande duschgel som varsamt rengör huden samtidigt som den sprider en underbar DKNY Be Tempted EdP i hela badrummet. Kombinera gärna med DKNY Be Tempted Body Lotion!

Om doften

DKNY tar det ikoniska gröna äpplet Be Delicious till en ny dimension med denna utsökta fruktiga doft med en orientalisk gourmand-karaktär. Be Tempted EdP är en ljuvlig, beroendeframkallande och provokativ doft perfekt för kvällen, till den förföriska och självsäkra kvinnan som vet vad hon vill ha.

Be Tempted EdP öppnar upp berusande, saftigt och spännande med noter av svartvinbär, citron, lakrits och röda frukter. I det feminina, passionerade hjärtat finner vi noter av underbar rosenolja, viol och apelsinblomma, som till slut landar i en utsökt, exotisk bas av patchouliolja, vanilja och myrra.

Ge efter för frestelsen.

Innehåll: 150 ml

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.