Life Plankton Elixir - Serumet som blivit ett äkta hudvårdsmirakel

2021-05-06

Ska du investera i en produkt i år då är det Biotherms Life Plankton Elexir Serum. Den har allt din hy behöver och förnyar huden på bara 8 dagar*! Mirakelserumet gör huden återfuktad, stärker den och ger synliga förbättringar. Med tiden kommer huden se yngre ut och de små fina linjerna är ett minne blott. Här får du reda på allt du behöver om hudvårdsmiraklet!

Vem och vilken hudtyp passar serumet för?

Det regenererade serumet Life Plankton Elixir passar alla åldrar och hudtyper. Till och med lämpar sig väldigt bra för den med känslig hud. Huden lämnas vacker och välvårdad oavsett hudtyp.

Vilket resultat kan jag förvänta mig av serumet?

Serumet har en bevisad effekt på att huden blir fastare och jämnare med minskad förekomst av fina linjer. Den ger också en väldigt återfuktad hud. Du kan förvänta dig ett serum som är lätt i texturen och absorberas snabbt i huden utan att kännas fet. Redan efter 8 dagar så kan du se och uppleva att din kvalitét på hyn blivit synligt bättre! Den känns starkare, fastare och med en nytt lyster. 

Hur använder jag serumet?

Life Plankton Elixir används som första steget i din hudvårdsrutin innan din dagkräm, varje morgon och kväll, på väl rengjord hud. Huden lämnas då genomfuktad, mjuk och smidig. Du applicerar serumet enkelt genom medföljande pipett. Ta några droppar i din hand och fördela i ansiktet. Du väntar till serumet har absorberats innan du går över till kommande produkter i din fortsatta rutin.

Vad för innehåll finns i serumet?

Biotherms Life Plankton Elixir innehåller den aktiva naturliga ingrediensen Life Plankton probiotiska fraktioner (5%) – också förstärkt av Blue Bioscence. Ingredienser som arbetar mot synliga ålderstecken och främjar hudens förnyelse. Därtill innehåller serumet även fuktgivande hyaluronsyra och C-vitaminkomplex som ger hyn lyster.
 

Intressant fakta! 
Life Plankton Elixir Serum finns nu i en flaska tillverkad av 25 % återvunnet glas. 
Upptäck Biotherms serum och alla andra produkter här.


*Kosmetoklinisk studie med 34 kvinnor efter 8 veckor.