Happy b-day eleven!

2015-11-10

Vill passa på att önska eleven ett stort grattis på 11-årsdagen!
En skönhetssite som har allt för dig som vill ta del av nya uppstickare till skönhetsmärken. Jag är otroligt glad över att få dela med mig av inspiration och ta del av allt inom nagellack, trender, makeup och mycket mer inom skönhet!

Dagen till ära har jag delat med mig av mina topp 11 favoriter från sortimentet. Här är produkterna jag inte skulle kunna klara mig utan. Enjoy!

SAMPAR So Much To Dew Day Cream - En lätt och uppfriskande kräm som jag använder varje morgon, och luktar så gott!

Ciaté Liquid Velvet Matte Lip Slick - Liquid lipstick är verkligen en favorit för mig, särskilt Ciate's - Swoon. Underbar färg som funkar jättebra till vardags och håller hela dagen!

IDUN Minerals Duo Concealer Strandgyllen - Idun concealer tycker jag är oslagbar! Täcker superbra och är krämig i konsistensen, och torkar inte ut och blir kornig. Jag kommer aldrig byta concealer!

IDUN Norrsken Pure Mineral Illuminating Foundation- en lätt foundation som håller hela dagen, och är även fri från konserveringsmedel, silikoner, talk och parfym. En favorit som inte kommer ersättas lätt!

bareMinerals Blemish Remedy Foundation - Använder detta puder till vardags och älskar det! En favorit gällande puder foundation. Täcker bra och huden håller sig fräsch.

Little Ondine Basic Colour Ripple- Little Ondine är ett favorit lack som håller länge och som är super lätt att ta bort. Det är nämligen bara att peela bort nagellacket, helt grymt! Min favorit färg från Little Ondine är det här mint gröna lacket, fräscht!

OPI Nail Envy Strength + Color, Samoan Sand - Älskar detta lack. färgen är så fin och passar till allt. Plus så är det ett stärkande nagellack som gör dina naglar starkare och så att de växer snabbare. Ett måste tycker jag!

Anastasia Brow Wiz Skinny Brow Pencil - Denna penna är super lätt att applicera och är helt underbar! Jag använder den varje dag och hade inte kunnat vara med nöjd!

Anastasia Contour Kit - Jag använder detta contour kit varje dag! Så nöjd och den funkar lika bra till vardags som fest då den är så lätt blenda ut med så man kan välja hur mycket man vill "framhäva".

Deborah Lippmann Luxurious Nail Colour, Mermaids Eyes - Ett favorit lack skimrar så fint! Finishing blir lite matt och de gör det fulländat!

Juicy Couture I Am Juicy Couture EdP - Jag är helt förälskad i den här parfymen! den luktar så fräscht men ändå lite sött som blir en perfekt balans. Oslagbar parfym enligt mig.

En speciell födelsedagsmanikyr tillägnad eleven! Jag har använt av OPI Nail Lacquer, Mod About You och OPI Nail Lacquer, Suzi's Hungary AGAIN.