Påsklook med Ida

2017-04-12

Nu är det snart påsk och vad passar bättre än lite sminkinspiration inför påskens alla, förhoppningsvis, trevliga middagar och fester? Jag har gjort en varm sotning i rödbruna och guldiga toner som öppnar upp och markerar ögonen. För att ge ögonen ett extra svep har jag satt lite individuella fransar på övrefransraden, till detta älskar jag Sweed Lashes Linda Hallberg Edition som är väldigt enkla att applicera och ger fransarna en härlig fyllighet!

Till ögonen använde jag främst The Balm Meet Matt(e) Trimony Palette, detta är matta, väldigt pigmenterade men lättarbetade skuggor. Jag gillar att göra min eyeliner med skugga och använde den svarta i paletten tillsammans med Sigma Winged Liner Brush - E06 (som är helt fantastisk för all form av detaljarbete) till att göra en tunn vingad liner.

Eftersom jag ville ha en lite glossig look applicerade jag ett tunt lager av Make Up Store Eyedust i nyansen Gold ovanpå de matta skuggorna från the Balm och i inre ögpnvrån. Jag är väldigt förtjust i att ha lite tyngre markering under ögonen och för att få den där lite kletiga, mörka looken använde jag E.l.f Cosmetics Kohl Eyeliner som jag suddade ut med en pensel och sedan toppade med lite skuggor. E.l.f Cosmetics Kohl Eyeliner är en riktigt kletig historia som inte sätter sig förrän den toppas med något pudrigt och passar perfekt till dig som gillar att skugga ögonen med kajal.

För att knyta samman looken avslutade jag med ett generöst lager av IsaDora Express Star Gloss i Reflecting White på läpparna. Detta är ett genomskinligt gloss med holografiskt skimmer och glitter som gör att läpparna ser sådär härligt fylliga och glansiga ut!

Jag har använt följande produkter:

Bas

Ögon

Läppar