Yves Saint Laurent spring look 2017

2017-01-10

Upptäck en lyxig och lekfull makeupkollektion från Yves Saint Laurent. Med färgsprakande läppar och ögon med en sotig eyeliner som matchas med asfaltsgrå naglar. En vårlook med twist, helt enkelt!

Yves Saint Laruent Spring Look 2017

Upptäck en lyxig och lekfull makeupkollektion från Yves Saint Laurent. Med färgsprakande läppar och ögon med en sotig eyeliner som matchas med asfaltsgrå, blommande orange eller vågade vita naglar. En vårlook med twist, helt enkelt!

Hela vårkollektionen består av Yves Saint Laurents klassiska Couture Palette Eye Contouring med 5 ögonskuggor. Vårpaletten The Street And I går i subtilt skimrande rosa och rostiga toner med en rökig grå färg som bryter av den ljusa skalan. Vill du lyckas med en lika läcker ögonmakeup som Yves Saint Laurents egen makeupartist kan du skugga de ljusare rosa och violetta skuggorna på ögonlocken, använda en mjukare välklippt sminkpensel till ögongloben där du applicerar skuggan som går mot orange. Till sist använder du en mjuk liten sminkpensel som du sveper den asfaltsgrå färgen längsmed fransraden och ut som en vinge - likt en mjuk, rockig eyeliner. Definiera ögonen än mer genom att måla med ögonpennan Dessin du Regard Crayon Yeux längs med fransraden.

I vårlooken hittar vi även den innovativa och superläckra Baby Doll Kiss & Blush. Det är två ljuvliga färger - rosa och orangeröd - tillsammans i ett kompakt balm som enkelt glider över läppar, kinder eller både och med en matt finish. Som pricken över i:et i Yves Saint Laurents vår applicerar du nagellacket La Laque Couture i blommande röd, vågad vit eller rockig grå.

Shoppa looken här.