search

Matrix
Biolage R.A.W Nourish Conditioner

Matrix Biolage R.A.W Nourish Conditioner
Tipsa en vän
Nourish Conditioner passar dig som har normalt hår, och hår som ibland kan kännas torrt och glanslöst. Balsamet verkar vårdande, återfuktande och bidrar till ett smidigare, mjukare och glansfullare hår. Nourish Conditioner innehåller kaolinlera och k… Läs mer här

Matrix Biolage R.A.W Nourish Conditioner

Nourish Conditioner passar dig som har normalt hår, och hår som ibland kan kännas torrt och glanslöst. Balsamet verkar vårdande, återfuktande och bidrar till ett smidigare, mjukare och glansfullare hår. Nourish Conditioner innehåller kaolinlera och kokos som sina huvudkomponenter. Kaolinlera är rikt på mineraler och möjliggör jämn fördelning av balsamet samt upptag av vårdande ingredienser. Det är också kaolinlera som står för balsamets härliga textur. Kokosolja är intensivt återfuktande och förebygger att fukt dunstar bort så att håret förblir mjukt och fuktmättat.

  • För normalt till torrt hår
  • Kaolinlera & kokosolja
  • Naturligt ursprung: 97 %
  • Biologisk nedbrytbar: 99 %
  • Fritt från sulfater, silikoner & artificiella färgämnen
  • Flaskan är framställd av 100 % återvunnen plast
  • Ingår i Biolage R.A.W

Innehåll: 325 ml

Användning

Applicera efter Nourish Shampoo och/eller Rehydrate Clay Mask för optimalt resultat och låt verka 1-2 minuter. Skölj noggrant.

Om Nourish-serien

Torrt hår har lätt att bli svårhanterligt och kan ibland få en ovårdad look. Håret kan vara mer eller mindre torrt beroende på säsong, det påverkas också av kemiska/mekaniska behandlingar. Torrt hår kan även vara genetiskt betingat. Biolage Nourish är en uppfriskande serie för normalt till torrt och glanslöst hår som behöver extra fukt och vård för ett fräschare, följsammare och friskare svall.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
ANDRA KÖPTE ÄVEN
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
Recensera denna produkt

Matrix Biolage R.A.W Nourish Conditioner

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Underbar konsistens
2017-09-03 av: Linnéa S
Fylligt och härligt balsam som mer påminner om en inpackning, men ger resultat på bara en minut. Håret blir mjukt och doftar underbart gott efteråt