search

Vegansk hudvård

Hos oss på eleven kan du hitta många veganska hudvårdsprodukter som är fria från animaliska ingredienser och som heller i hela ledet inte blivit testat på djur. Vegansk hudvård är perfekt för känslig hud, eftersom produkterna innehåller färre produkter som riskerar att irritera huden som t.ex konstgjord parfym. Veganska hudvårdsprodukter är producerade av kvalitétsingredienser och hjälper till att vårda huden ordentligt!

T.ex Neal's Yard Remedies, ett varumärke som har ekologiska hudvårdsprodukter som innehåller maximal mängd av ekologiska, naturliga och vilda ingredienser och övriga ingredienser blir noggrant utvalda. De fokuserar på säkerhet, effektivitet och den biologiska nedbrytbarheten av deras produkter. Varumärket siktar på att producera mestadels av ingredienserna som de använder själva och är noggranna med det etiska framställandet av ingredienserna.

Du hittar också det populära 100% Pure hos oss! De producerar veganska skönhetsprodukter, allt från hudvård, hårvård och makeup, som innehåller ekologiska högkvalitativa ingredineser. Produkterna innehåller inga syntetiska kemikalier, kemiska konserveringsmedel, konstgjorda dofter, konstgjorda färger, hårda rengöringsmedel eller andra toxiner. Förutom att de är miljövänliga så jobbar företaget aktivt tillsammans med flera olika välgörenhetsorganisationer som hjälper djur och natur.

Vegansk makeup
Vegansk hårvård
      466 produkter