search

FOREO
UFO Mini Pearl Pink

FOREO UFO Mini Pearl Pink
FOREO UFO Mini Pearl PinkFOREO UFO Mini Pearl PinkFOREO UFO Mini Pearl PinkFOREO UFO Mini Pearl PinkFOREO UFO Mini Pearl Pink
1 795 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Ta fram lystern i din hud Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

FOREO UFO Mini Pearl Pink

Ta fram lystern i din hud
FOREO UFO Mini erbjuder en ansiktsbehandling som är smidig, enkel och utformad för att ge dig ett smartare maskalternativ - oavsett om du är hemma eller på resande fot. Produkten använder LED-ljusterapi och värmeterapi som tillsammans med T-Sonic-pulseringarna och UFO Mini's innovativa teknologi gör att maskernas essenser kan nå djupare in under hudens yttersta lager. Resultatet blir en strålande hy full av lyster - på bara 90 sekunder.

Hyper-Infusion
FOREO UFO Mini jobbar med värme som öppnar upp porerna, vilket hjälper hudvårdsprodukterna att absorberas och förbättrar ingrediensernas förmåga att tränga in i huden. T-Sonic-pulseringar hjälper ljuset att nå djupare in i porerna och ger en avslappnande ansiktsmassage samtidigt som den gör att hudvårdsprodukterna tas upp bättre av huden.

Framtidens hudvård Till skillnad från traditionella sheetmasker erbjuder UFO Mini överlägsna hudvårdsresultat på bara 90 sekunder. Kombinationen av värme och T-Sonic-pulseringar tillsammans med rött, blått och grönt LED-ljus i förprogrammerade rutiner, ger dig möjligheten att få en avslappnande, effektiv och spaliknande behandling i bekvämligheten av ditt hem.

En helt ny innovation inom ansiktsmasker
FOREO UFO Mini når enkelt alla delar av ditt ansikte och aktiverar de essentiella ingredienser i vår exklusiva koreanska maskformula. De UFO-aktiverade maskerna är gjorda av mjuk mikrofiber och innehåller växt- och fruktextrakt, koncentrerade botaniska oljor och naturligt fruktvatten. Varje mask paras ihop med en förprogrammerad behandling via UFO-appen för att boosta effekten och säkerställa en strålande hy.

Vad skiljer UFO Mini från originalet?
FOREO UFO Mini är identisk med original-UFO förutom den lilla skillnad att UFO Mini inte har den kylande effekten utan istället endast jobbar med värme samt alla tre LED-ljus.

Specifikationer

 • De 90 sekunder långa behandlingarna arbetar tillsammans med de speciellt utvecklade UFO-aktiverade maskerna Make My Day och Call It a Night.
 • UFO Mini använder Hyper-Infusion-teknologi som kombinerar värme för att öppna upp porerna samt T-Sonic- pulseringar för att föra aktiva ingredienser djupare in i huden.
 • Värmeterapi värmer huden för att mjuka upp och öppna porerna, vilket hjälper maskernas ingredienser att tränga in till hudens innersta lager.
 • Varje behandling inkorporerar en varsamt utvald kombination av temperatur och pulseringsintensitet för att ge maximal effekt och en avslappnande ansiktsmassage.
 • UFO använder en serie av LED-ljusterapibehandlingar för att erbjuda tre photofacials - anti-age (rött LED-ljus), lyster (grönt LED-ljus) och anti-akne (blått LED-ljus).
 • Rött LED-ljus reducerar och förebygger tecken på åldrande samy stimulerar kollagenproduktionen för en mer ungdomlig hy.
 • Grönt LED-ljus ljusar upp glåmig hy och jämnar ut hudtonen för en lysterboost.
 • Blått ljus dödar bakterierna som orsakar akne och stimulerar blodcirkulationen för en fräschare hy.
 • FOREO UFO paras med den speciellt utformade appen för att få ut det mesta av enheten och för att kontrollera T-Sonic- pulseringarnas intensitet, ljusstyrka och värme/kyla.
 • Gjord av medicinskt silikon.
 • USB-uppladdningsbar och 100% vattentät.
 • Två års garanti.

Användning

Steg 1: Börja med att ladda ned FOREO-appen och följ instruktionerna för att para ihop den med din UFO. Väl inne i appen, scanna streckkoden på baksidan av masken, motsvarande behandling kommer då att automatiskt synkas med din UFO Mini och du är redo att starta din behandling direkt via appen.
Steg 2: Avlägsna den transparenta plastringen från apparaten och ta ur din valda UFO-mask från förpackningen. Fäst masken på apparaten genom att "klicka" tillbaka ringen på plats, med FOREO-loggan uppåt.
Steg 3:Njut! För din UFO Mini varsamt över rengjord, torr hud och massera in formulan genom cirkulära rörelser tills dess att apparaten automatiskt stängs av och indikerar slutet på din behandling.
Steg 4: En sista touch. Använd fingrarna för att varsamt klappa in resterande serum i huden, tills allt är helt absorberat. Följ upp men din återfuktande kräm.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

FOREO UFO Mini Pearl Pink

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Gjorde min hud friskare
2018-10-29 av: Lo B (ålder: 25-34)
Jag är en person som har haft stora hudproblem de senaste två åren. Jag har provat olika ansiktsbehandling produkter men ingen hjälpt mig som den här. Ända sedan jag började använda den, kände jag mig stora förändringar på mitt ansikte. Den här är en fantastisk lösning. Nu har jag mjuk och hälsosam hud.
Rekommenderas till: Vänner
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Mina dagar är mycket bättre med UFO mini
2018-12-26 av: Julie S (ålder: 35-44)
UFO mini är lika effektiv som UFO, kostar bara lite mindre pengar. Maskerna som finns tillgängliga håller mitt ansikte hydratiserat och rensat från all smuts och oljor. Jag rekommenderar den här enheten.
5/5Gjorde min hud klarare och friskare
2018-12-19 av: Nadia A (ålder: 25-34)
Jag gillar inte komplicerade saker och därför jag bestämde mig för att använda den här enheten. Min vän rekommenderade den till mig och jag började använda den. Jag är stolt över resultatet efter bara en månad att använda den. Inte bara hjälpte den mig, men löste också mina problem permanent. Min hud är hälsosam och slät och jag är väldigt glad över det.
5/5Vacker och enkel ansiktsbehandling
2018-11-20 av: Zanna F (ålder: 25-34)
Rörande ansiktsbehandlingar är det viktigast för mig att det inte är komplicerat och mycket lätt att använda. Ända sedan jag försökte den här produkten har jag inga problem. Det sparar tid och resultaterna på min hud är uppenbara. Jag hade en dålig hudstruktur men nu använder jag den här produkten och min hud är frisk och mjuk. Jag hittade slutligen produkten för mig själv och jag rekommenderar det till alla.
5/5Mycket snabba resultat
2018-11-19 av: Edit E
Jag har inte använt den här produkten under en längre tid, lite mer än en månad, och resultaten som jag kände mig kunde inte beskrivas. Jag hade stora problem med huden men efter den här ansiktsbehandlingen har mina problem försvunnit. Mjuk, slät och ren hud är resultatet av den här ansiktsbehandlingen. Jag är mycket nöjd och jag kommer definitivt att fortsätta använda den här produkten.