search

Principessa Bianco Breeze Dry Shampoo for Lighter Shades

30 g
Tipsa en vän
Ett torrschampo med välgörande extrakt som vitamin E, aloe, kamomill och ringblomma. Detta förföriska och silkeslena puder är en uppfriskande produkt som hjälper till att hålla dig fräsch hela dagen. Läs mer här

Principessa Bianco Breeze Dry Shampoo for Lighter Shades

Ett torrschampo med välgörande extrakt som vitamin E, aloe, kamomill och ringblomma. Detta förföriska och silkeslena puder är en uppfriskande produkt som hjälper till att hålla dig fräsch hela dagen.

Pudra i håret för att absorbera överflödig olja, skapa form och volym. Denna magiska produkt har även en mjuk doft som ser till att du doftar lika gott som du ser ut!

  • Passar för ljusare hår.
  • Fri från talk.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Principessa Bianco Breeze Dry Shampoo for Lighter Shades

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Torr shampo
2012-02-14 av: Gbo (ålder: 15-24)
Det bästa Torr schampot jag någonsin använt! perfekt om du har lite mörk utväxt, efter som att "pudret" ljusar upp håret lite :) Bästa Produkten! Finns även en liten förpackning perfekt till handväskan!
Rekommenderas till: Blondiner! som lätt får fett hår,