eleven Christmas Calendar 2017 - ett måste-ha!

2017-10-24

Vi på eleven lanserar för första gången en fysisk kalender och det är den lyxigaste, största kalender vi någonsin sett! Vår julkalender innehåller olika skönhetsprodukter i både full-size, travel-size och lyxprov och har ett värde på hela 5000 SEK - galet bra, eller hur? Varumärken som du kan hitta är t.ex Lancôme, Sigma Beauty, Clarins, Sensai, Mario Badescu, Babor, Kérastase, Yves Saint Laurent, Biotherm och många fler.

140 cm i bredd!

För att få plats med alla härliga skönhetsprodukter så är vår julkalender av det största slaget. Stängd är den 70 cm bred, men när du öppnar den så blir den hela 140 cm i bredd! Den är 45,5 cm hög och har ett djup på 15 cm.

Vikt:

När man fyller massa boxar med skönhetsprodukter så är det ju också rimligt att vikten påverkas. Vår julkalender väger hela 4,2 kg så om du väljer att hämta ut den på ett utlämningsställe kan du räkna det lite som ett träningspass! Om du bor i Stockholm så rekommenderar vi dock att välja hemleverans... :)

25 luckor!

Vi på eleven vill ge dig så många överraskningar som möjligt och därför har vår julkalender 25 luckor fyllda med skönhetsöverraskningar istället för 24. "Men jag ser bara 24 luckor på bilden?" kanske du tänker nu. Oroa dig inte. Den 25:e luckan gömmer sig!

Vänd på luckorna - få fram speciellt budskap

På baksidan av varje lucka har vi placerat en bokstav och när alla dina luckor är öppnade kan du vända på dem för att få fram ett speciellt budskap. Spännande va? PS. Kära tomten, fyll Instagram med bilder taggade med #elevenBeauty så vi kan se och hur vår julkalender skapar glädje hos våra kunder.