E.l.f Cosmetics

Välkommen att shoppa e.l.f Cosmetics på eleven.se! elf står för eyes, lips, face och det är just vad elf smink handlar om. Från elf Sverige erbjuder vi härlig kosmetika som du kan använda både till vardag och fest. e.l.f produkter håller hög kvalitet, men till ett väldigt lågt pris. Att allt du handlar dessutom är fraktfritt gör att du verkligen kan shoppa loss på elf makeup.

 

elf för dig som älskar smink

e.l.f smink är verkligen ett eldorado för alla som älskar bra smink! På eleven.se kan du köpa e.l.f Poreless Face Primer som hjälper till att förminska dina porer och e.l.f Poreless Putty Primer Sverige, som har blivit en stor succé då den även återfuktar huden. För särskilda partier kan du även prova elf Foundation Stick. elf har allt du behöver för att lägga en perfekt makeup.

e.l.f har sminket du behöver

Vilken primer väljer du? Oavsett vilken e.l.f Poreless Face Primer du bestämmer dig för kan du vara säker på att det elf smink som du köper hjälper dig med de små skavanker som du behöver korrigera. Du kan också testa med en elf foundation, vi har olika att välja bland. Avsluta gärna makeupen med e.l.f Perfect Finish HD Powder, som fäster sminket och tar bort glansen.

Kreativt smink från elf

Hos elf hittar du en del kreativa sminkprodukter som du kanske inte ser någon annanstans. e.l.f setting spray är en bra produkt som du sprayar på ansiktet när du har lagt din makeup. Den närande sprayen, som är berikad med aloe vera, grönt te och gurka, tillför fukt och håller sminket på plats. Beställ så mycket du behöver, vi skickar hem allt fraktfritt!

e.l.f sminkborstar och andra artiklar

På Eleven är vi mycket stolta över att vara elf återförsäljare eftersom vi vet att e.l.f makeup är av bra kvalitet och gillas av våra kunder. elf säljer inte bara smink utan även elf borstar som e.l.f Blush Brush och e.l.f Powder Brush som du använder när du lägger på ditt smink. elfs sortiment av borstar är verkligen svårslaget och här finns garanterat just den borste som du behöver. Hos e.l.f hittar du även olika applikatorer som du kan applicera sminket med, samt fina necessärer och bags för förvaring.

Produkter från e.l.f som gör underverk

e.l.f Cosmetics har en rad produkter som verkligen hjälper dig att trolla fram dina bästa sidor. Du får inte missa e.l.f Smudge Pot, en härlig ögonskugga i gelform som även går att använda som eyeliner. Med e.l.f Camo Concealer Sverige döljer du små ojämnheter på din hud och e.l.f Primer Poreless ger huden en slätare yta. e.l.f Fundation Acne Fighting tar hand om lite svårare problemområden.

Hållbart e.l.f smink

e.l.f har verkligen valt den hållbara vägen. Alla e.l.f sminkprodukter är nämligen fria från parabener, ftalater och andra tillsatser som är skadliga för både människor och djur. Därtill är elf smink inte testat på djur, vilket onekligen ger elf Sverige extra pluspoäng. Så du kan med gott samvete köpa elf Flawless Finish Foundation eller annan e.l.f. kosmetika. Och samtidigt få dina varor hemskickade helt gratis. Vi bjuder även på fria returer.

Flawless med e.l.f smink

Låt e.l.f smink göra jobbet! Med produkter som elf Flawless Finish Foundation, Long-Lasting Lustrous Eyeshadow och Jelly Pop Face and Eye Gloss kan du se precis så tjusig ut som du själv vill. Skapa din personliga makeup-stil med hjälp av det rika utbudet av riktigt bra kosmetika hos kända varumärket elf. Vi bjuder alltid på fri frakt och snabb leverans,

Filtrera