E.l.f.

E.l.f. Cosmetics (eller Eyes, Lips, Face Cosmetics) är varumärket som erbjuder ett brett sortiment av skönhetsprodukter, smink och professionella sminkborstar - allt till förbluffande överkomliga priser! Deras vision är att inspirera människor att experimentera med nyskapande möjligheter och E.l.f. erbjuder därför ett brett sminksortiment och professionella sminkborstar, dessutom till riktigt bra priser.

E.l.f. Cosmetics, förkortning för Eyes Lips Face, är ett internationellt varumärke baserat i New York. Märket grundades 2004 av affärsstuderande Joseph Shamah och skönhetsveteranen Scott Vincent Borba som förenades i sitt intresse för skönhet och visionen om ett prisvärt men samtidigt högkvalitativt kosmetikamärke. e.l.f. lanserades i New York i juni 2004 och säljs idag i butiker och länder världen över.

Det som började med 13 sminkprodukter, har idag blivit till fler än 300 - välj mellan mineralbaserat smink, professionella sminkverktyg, eyeliners, läppstift, rouge, mascaror med mera från tre olika serier; E.l.f. Studio, E.l.f. Minerals, and E.l.f. Essentials. Experimentera med smink från E.l.f. Cosmetics för att framhäva dina drag och din hud med högkvalitativa formuleringar och vackra färger, till plånboksvänlig pris - allt för att låta din inre skönhet skina igenom!

Prisade skönhetsprodukter
E.l.f. Essential Hypershine Gloss i färgerna Joy och Fairy har vunnit pris av Allure Best of Beauty. Dessutom har deras E.l.f. Studio Contouring Blush & Bronzing Powder samt E.l.f. Powder Brush tilldelats fina utmärkelser av Totalbeauty.com. Riktigt bra betyg, med andra ord.

Filtrera