FACE Stockholm

FACE Stockholm erbjuder både smink och hudvård som är troget det svenska skönhetsidealet - enkelt, naturligt, trendigt, vackert, rent och kul! Med ett magnifikt utbud av olika nyanser och ingredienser av högsta kvalitet har FACE Stockholm tagit inte bara Sverige och Norden, utan hela världen med storm.

Allt tog sin början på 80-talet, när Gun Nowak, grundare till FACE Stockholm frustrerad över att inte kunna hitta smink i starka och klara färger som matchade tidens trender tog saken i egna händer. Hon hade sen tidigare inga tankar på att sälja makeup, men det bristfälliga utbudet gjorde att hon såg möjligheten till en fungerande affärsidé. Och när FACE Stockholm slog upp sin första butik i Stockholm 1982 var succén ett omedelbart faktum. I takt med att FACE Stockholm växte tog Gun hjälp av sin dotter Martina Arfwidson som delade hennes passion för färg, design och humor. Sedan dess har de arbetat sida vid sida för att utveckla FACE Stockholm till vad det är idag - en framgångssaga med återförsäljare och butiker på mer än 100 platser runtom i hela världen.

Välj mellan smink- och hudvårdsprodukter med effektiva och lyxiga formuleringar presenterade i snygg förpackningsdesign - en sann artistisk och professionell värld för alla skönhetsälskare!

Filtrera