Fanola

Hos eleven.se hittar du hårvårdsprodukter från det populära italienska märket Fanola. Deras innovativa produkter är framtagna i samarbete med professionella frisörer och hjälper dig att lösa olika problem med håret. För dig som vill slippa oönskade gula toner i håret finns till exempel Fanola No Yellow som passar alla med grått, blont och färgat hår. Här ger vi dig lite tips på hur du använder Fanolas olika produkter.

Fanola No Orange för mörkare hår

För dig som vill minska de gula tonerna i grått, blonderat eller ljust passar Fanola No Yellow Schampo bäst. Schampots unika lila pigment neutraliserar de gula nyanserna som kan uppstå. För dig som har mörkt hår eller färgat i mörka toner fungerar Fanola No Orange som har blått pigment på samma sätt, men minskar istället reflektioner i koppar och rött.

Prova Fanola silver schampo

Fanola silver schampo används som ett vanligt schampo, men du ska låta det sitta i några minuter för att låta pigmentet verka. Om du har mycket gula toner i håret kan du låta det sitta i upp till 15 minuter men vanligtvis räcker en till fem minuter. Fanola silver schampo rengör och vårdar håret samtidigt som det neutraliserar och minskar de gula tonerna.

Fanola ger håret en uppfräschad nyans

När du använder silverschampo från Fanola bör du använda engångshandskar. Hårbotten färgas inte men händerna kan få en tillfälligt lila färg. Löddra upp och massera in schampot. Tänk på att du inte ska använda det i ett blekt eller slingat hår. När schampot har verkat i en till fem minuter sköljer du ur det som vanligt och resultatet är en sval och uppfräschad nyans.

Märkbar skillnad med Fanola schampo

Du kommer att se en märkbar skillnad Fanola före efter redan vid första användningen. Du kan använda Fanola schampo en till två gånger per vecka och du använder det istället för vanligt schampo. Vill du förstärka effekten av schampot kan du tvätta det två gånger. Efter användningen fortsätter du med din vanliga hårrutin då det inte kräver någon speciell efterbehandling. Du kan använda andra hårvårdsprodukter efteråt, men använd med fördel Fanolas hårmask som återfuktar och gör håret lättare att reda ut.

Fanola No Yellow Mask vårdar håret

Fanola No Yellow Mask förstärker effekten av schampots verkan på de gula tonerna i håret. Samtidigt verkar det vårdande och gör håret silkeslent. Du använder Fanola No Yellow Mask efter att du har sköljt ur schampot, genom att applicera det i topparna och hårlängderna. Låt det sitta i mellan tre och fem minuter, sedan sköljer du ur ordentligt.

Handla Fanola No Yellow Sverige hos Eleven

Produkter från det kända italienska varumärket Fanola används av nöjda kunder i många länder över hela världen. Fanola No Yellow Sverige finner du hos Eleven som erbjuder dig både fri frakt, fria returer och snabb leverans. Beställ Fanola No Yellow Sverige redan idag för att snabbt minska oönskade nyanser av gult och få ett vackert hår som strålar. Det är lätt att använda och ger märkbart resultat redan efter första användningen.

Fanola fungerar verkligen

Användare av Fanola är nöjda med resultatet som produkterna ger. Priset för denna produkt är dessutom konkurrenskraftigt och produkten är mycket dryg. Varumärket som är framtaget av kunniga tillverkare erbjuder en produkt för var och en av olika hårtyper. Genom att välja en som passar just ditt hår kommer resultatet snabbt att visa sig genom ett glänsande snyggt hår.