GOSH Copenhagen

Make an impression...! - Det är GOSH Copenhagen motto. GOSH Copenhagen grundades 1945 som ett läkemedelsföretag, men förflyttade sig snabbt in i kosmetikaindustrin. Deras produkter säljs idag i över 75 länder runtom i världen, och är älskade av många. GOSH Copenhagen erbjuder ett brett sortiment inom smink, hårvård, hudvård för både ansikte och kropp samt parfym. Alla produkter utvecklas, tillverkas och distribueras från huvudkontoret i Danmark för att noggrant kunna kontrollera alla steg så att alla produkter under varumärket följer deras identitet och värden.

De jobbar nära med leverantörer av råa material, för att kunna säkerställa att endast högkvalitativa produkter når deras konsumenter. GOSH Copenhagen är engagerade i att producera högkvalitativa produkter för att deras konsumenter ska få det bästa, till ett plånboksvänligt pris.

GOSH Copenhagen är inspirerade av livet, dynamiken av naturen och trenderna inom modeindustrin, de håller sig konstant uppdaterade med de senaste trenderna för att kunna anpassa sina produkter för att alltid passa kunderna. Deras tre huvudvärden inom företaget är:

  • Kreativitet & innovation.

  • Produkter av hög kvalitet.

  • Starkt varumärkeskoncept & utveckling.