Jurlique

Jurlique - skönhet från den vackra naturen!

Jurlique grundades 1985 i Australien utav tyske kemisten Jurgen Klein och hans fru Ulrike som var botaniker. Paret hade svårt att hitta hudvårdsprodukter på marknaden som uppfyllde deras kvalitetskrav, och de bestämde sig för att satsa på att utveckla en egen hudvårdslinje. Deras vision var att skapa en ren och naturlig hudvårdsserie som skulle kombinera de gamla konsterna av alkemi och homeopati och återförena människor till naturen, för att inspirera dem till välbefinnande. Detta var dock på 1980-talet, när "naturlig" och "ekologisk" hudvård var obefintligt. Skönhetsprodukter kom från labbet, inte jorden. Men de vägrade att gå ifrån sin övertygelse, så de började sitt sökande efter den perfekta platsen att förverkliga sin dröm.

Från Tyskland till Australien

Efter att ha sökt världen över hamnade de i Adelaide Hills i södra Australien. Där fann de den orörda mark som behövdes för att starta upp en odling. De lämnade Tyskland bakom sig och for iväg för att uppfylla sin dröm. År 1985 grundades varumärket under namnet 'Jurlique' - en kombination av båda deras förnamn Jurgen och Ulrike. Idag säljs deras produkter i mer än 19 länder runt om i världen, och är ett av Australiens största skönhetsmärken. Även inom kändisvärlden är Jurlique ett starkt namn, där t.ex Selma Hayek, Paris Hilton & Stevie Wonder var med och investerade i märket när det precis tog sin början.

Enligt Jurliques ideologi är naturen lösningen för perfekt och funktionell hudvård. Jurlique anser att en vacker och hälsosam hud ligger bakom hudbalansen. Den växande levande energin stärker och balanserar huden, och biodynamiska grödor stöder hållbar utveckling och miljöskydd. Jurjlique's produkter innehåller inte skadliga kemikalier, och de får makt bland andra. essensen av de eteriska oljorna som balanserar hudens behov och tusentals år av växtextrakt som används i asiatisk medicin.

Renhet, styrka & biodynamik

Jurlique värnar mycket om renheten och styrkan i deras hudvård, är att de kontrollerar varje steg i produktionsprocessen - från odlingen och utvinningen av sina egna ingredienser, till formulering och färdig produkt. All odling är fri från konstgödsel och bekämpningsmedel och växterna och örterna plockas för hand när de är som mest potenta i sin växtcykel. Honungen produceras i egna bikupor. Jurliques team av bio-forskare forskar ständigt kring de senaste rönen inom naturlig hudvård och den senaste tekniken samt genomför kliniska studier för att se till att deras hudvård är effektiv och säker. Detta är vad Jurlique kallar"Seed to Skin" (frö till hud) - en kontrollerad process som gör att du kan njuta av ren, kraftfull och naturlig hudvård.

Jurliques odling är inte bara ekologisk utan också biodynamisk och certifierad av 'National Association for Sustainable Agriculture, Australia'. Biodynamik är en hållbar strategi för jordbruket, som respekterar och bryr sig om naturen. Den går ett steg längre än ekologiskt jordbruk genom att arbeta i harmoni med naturen och kosmos för att producera växter som är naturligt friska, starka och rena. Genom att värna om miljön, bidrar biodynamisk odling till att bevara jorden stark och mer fruktbar år efter år - så att du kan njuta av den renastehudvården på jorden.

Rose Moisture Plus | Purely Age-Defying | Nutri-Define | Herbal Recovery | Calendula Redness Rescue | Body Care

Filtrera