KOSÉ

Kosé är ett innovativt japanskt skönhetsmärke som i över 60 år har utvecklat och tagit fram resultatinriktade produkter med inspiration från ris och sojabönan; två av de allra mest använda komponenterna i japansk matkultur, och som har visat sig ha fantastiska egenskaper även när det kommer till att bibehålla en vacker och ungdomlig hud. Med avancerad teknologi och forskning, högkvalitativa ingredienser perfekt kombinerade för mest verksamma effekt samt strategisk utveckling med topp-dermatologer och molekylära ingenjörer är Kosé ett märke som kontinuerligt sätter nya standarder inom skönhetsvärlden.

I serien Cell Radiance Soja Repair Cocktail har man använt sig av sojabönan i olika former, en ingrediens som funnits inom den japanska matkulturen i tusentals år, det är faktiskt det land än idag som konsumerar mest sojabönor per capita! Sojabönan är vida känd för sina fördelaktiga hälso- och skönhetsegenskaper och man har här tagit tillvara på dessa och inbringat dem i denna avancerade hudvårdsserie. Man har lyckats kapsla in sojabönans skönhetshemligheter i fem essentiella extrakt, kallat Soja Repair Cocktail™, ett kraftfullt elixir erhållet genom speciella renings,- extraktions- och fermenteringsmetoder för att ge bästa möjliga effekt. Serien passar en mogen hud där man vill jobba på spänst, elasticitet, fasthet, linjer och rynkor samt en ungdomligt lyster.

Den andra Cell Radiance-segmentet (de blå förpackningarna) är berikat med risextrakt i olika former och koncentration och är indelad i 3 olika mindre serier; Rice Balm Complex, Rice Bran Extract samt Rice Power Extract, varje serie med en specifik inriktning. Ris har i århundradena använts av japanska kvinnor för att bibehålla ett fräscht och ungdomligt yttre. Risbönder brukade använda riskli samt överblivet risvatten från tvätt till att bada i, vilket lämnade huden otroligt mjuk och återfuktad. Båda dessa komponenter är även mycket rika på både vitaminer, mineraler och aminosyror. Produkterna från Rice Balm Complex och Rice Bran Extract passar alla hudtyper och verkar fuktigvande, mjukgörande och renande. Rice Power™ Extract-serien är istället mer anpassad till en torr och förtida åldrad hud och verkar förebyggande, vårdande och skyddande.

Filtrera