Linda Johansen Skincare

Den stora hudvårdsdagen som vi väntat på är här! Nu kan du äntligen köpa Linda Johansens Skincare i Sverige hos oss på Eleven. De prisbelönta produkterna har gjort braksuccé i Norge med hudvårdsexperten Linda Johansen i spetsen. I sortimentet finner du en mängd effektiva produkter med aktiva ingredienser som ger synliga resultat. LNDA’s hudvård är för dig som önskar ren och lyxig skönhet i form av väldoftande kroppsvård och resultatinriktade serum, ansiktskrämer och rengöringar.

LNDA uppskattas och används av tusentals kvinnor över hela Norden – t.ex. superstjärnan Izabella Scorupco som är ansiktet utåt för varumärket. LNDA riktar sig till alla kvinnor och hudtyper, men fokuserar speciellt på att mogen hud ska se så fantastisk ut som möjligt. Upptäck bästsäljare som Face Saver Mask och Multi Peptide Skin Booster och hitta en hudvårdsrutin som passar just dig oavsett om du har torr, känslig, mogen eller fet hy. 

Vill du boosta din hy med skräddarsydd hudvård? HÄR berättar LNDA’s grundare Linda Johansen om varumärkets effektiva Skin Boosters.