MAC Cosmetics

Vi jobbar på att få in MAC Cosmetics på Eleven, så länge kan du köpa MAC smink HÄR!

I Mac Cosmetics sortiment finns allt från populära primers, hyllade foundations, vackra ögonskuggor, concealers, rouges till läppennor och läppstift i mängder av nyanser. MAC Cosmetics har det mesta i sminkväg. Dessutom prisas märket av professionella makeupartister. Hos Eleven hittar du alla hyllade storsäljare som Prep + prime, Pro Longwear Concealer, Studio Face And Body Foundation och mycket mer.

MAC Cosmetics

MAC Cosmetics är ett av världens största företag inom professionell make-up. Företaget grundades 1994 och MAC Cosmetics Sverige har idag 12 fysiska butiker placerade i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Innan MAC lanserar nya produkter testas de alltid backstage av professionella MAC-artister. Hos Eleven hittar du ett brett sortiment av MAC smink, bland annat deras populära primers, foundations, concealers och rouges. Du hittar även läppennor och läppstift i en mängd olika nyanser.

MAC Cosmetics online Sverige hos Eleven

Hos Eleven kan du köpa populära MAC Cosmetics online Sverige till fri frakt, snabb leverans och fria returer om du mot förmodan skulle ångra dig. Varumärket har blivit så pass populärt att du på Sims 4 MAC Cosmetics kan ladda ner flera looks med smink från MAC. Vi har ett stort utbud av deras produkter från flera olika kollektioner.

False Lashes MAC Cosmetics Mascara

MAC Cosmetics har många produkter som håller en hög nivå. Den populäraste MAC Cosmetics mascara är deras False Lashes Maximizer, som skapar en illusion av lösögonfransar. Vill du ha en MAC Cosmetics mascara som är vattenfast är Up For Everything Lash en mascara med en lyftande effekt, som ger fransarna en otroligt vacker böjd form och massor med volym som håller i upp till 24 timmar.

Mac Cosmetics Finishing Powder

MAC Cosmetics Prep + Prime Transparent Finishing Powder är ett silkigt puder som fixerar din makeup och ger en jämn och fin finish. Eftersom den återfuktar huden och är oljefri kan den med fördel även användas på osminkad hy för att jämna ut porer, linjer och ojämnheter. Pudret finns endast i en färg och det passar alla hudtoner.

MAC Cosmetics Studio Fix Fluid Foundation

MAC Cosmetics Studio Fix Fluid är en foundation i flytande form som skapar en täckande och matt finish genom att jämna ut både orenheter, porer, röda prickar och pigmentfläckar. MAC Cosmetics ingredienser gör produkten smidig att applicera och den håller hela dagen. Studio Fix Fluid SPF 15 Foundation är en oljefri foundation som med fördel kan användas på både torr och oljig hud samtidigt som den skyddar mot solens strålar. Du hittar produkten i ett flertal nyanser och det finns garanterat en nyans som passar alla hudfärger oavsett färg på underton.

Har MAC Cosmetics djurtestat?

Har MAC Cosmetics djurtestat sina produkter? Varumärket har aldrig utfört djurförsök och arbetar globalt med att sätta stopp för djurförsök. Du kan vara säker på att inte MAC Cosmetics djurtestat de produkter som du köper från dem i Sverige eftersom de tar avstånd ifrån djurtestning. På de marknader som kräver djurtestning av produkter och där MAC Cosmetics säljer arbetar de ständigt med påverkansarbete för att förändra lagstiftningen.

Populära Mac Cosmetics Whirl

Hos Eleven hittar du både läppstift och läppennor från MAC Cosmetics. Whirl är en populär färg och vi erbjuder både MAC Cosmetics Whirl Pencil och MAC Cosmetics Whirl Lipstick hos oss. Läppennan har en mjuk och krämig konsistens som ger dina läppar en smickrande färg och definition. Den är perfekt för att skapa konturer och ger en fin grundfärg. Läppstiftet ger en intensiv färg och struktur till dina läppar och lämnar en elegant, matt finish. Du har alltid fri frakt och fria returer på eleven.se.

Köp MAC Cosmetics Pro Longwear Concealer Cover hos Eleven

MAC Cosmetics Pro Longwear Concealer är en populär produkt som gör det enkelt att skapa en jämn makeup genom att den täcker pigmentfläckar, orenheter och röda prickar. Den ljusa, flytande concealern minskar porerna och döljer oönskade mörka områden i ansiktet, exempelvis under ögonen. Concealern har en effektiv täckningsförmåga trots att den är väldigt lätt och flytande i konsistensen, och dessutom är den vattenfast.

 

Filtrera